BRYLLUPS VIDEO PRIS

Vi er et meget erfarent team af passionerede bryllups video og fotografer, og vi elsker bryllupper.

Vi har langt over 200+ bryllupper på bagen og dermed meget stor erfaring i hvad der sker i løbet af sådan en dejlig dag.
Vores fornemmeste opgave er, at fortælle jeres historie fra en dag som I aldrig vil glemme, og som I med en professionel bryllupsvideo vil søge tilbage til i mange årtier, for at genoplive den helt særlige stemning en video giver jer.

YouTube player


Vi sørger for at fange de autentiske, naturlige øjeblikke, de øjeblikke hvor følelserne får frit spil, hvor smilene er størst, hvor kærligheden vises på sin smukkeste vis, hvor vores kameraer ikke er centrum, men hvor de er tilskuer, så vi senere kan fortælle dagen på ny, så I kan genoplive jeres smukke bryllups dag.
I kan klikke her og se vores anbefalings side se, som viser hvad vores kunder siger om os.

Platin | bryllups video
2 bryllups videografer
• Forberedelse hos brud eller gom (eller begge hvis samme lokation)
• Før vielsen, hvor alle venter.
• Selve vielsen (hvis der gives tilladelse).
• Efter vielsen, hvor I hilser på gæsterne, får ris, rosenblade etc.
• Brudepar portræt video på valgfri lokation.
• Hele dagen til og med brudevalsen bliver filmet, og da vi kommer 2 videografer, så er der større dækning og fra forskellige vinkler inkl. vielse, sange, taler, indslag samt hvad der ellers sker på dagen.
• I får 2 videoer, begge videoer er redigeret og med underlægningsmusik, video 1 er den lange version, som er med vielsen, typisk alt fra video 2 samt fuld længde af taler, sange og indslag.
Video 2 er en SoMe highlight bryllups video, typisk kun med klip fra brudepar portræt sessionen, den er redigeret med underlægningsmusik og ingen tale, og den ligger kun online, således I via link vi sender, kan dele den med dem I vil, download version af highlight videoen koster 2495,- ekstra, video 1 bliver sendt via download link.
• Kørsel i hele DK inkl. alle brofaster øer og også inkl. evt. broafgift til Sjælland, evt. færge, fly faktureres til aktuelle dagspriser eller kan bestilles af jer.
26.495 kr.

Guld  | bryllups video hele dagen.
1 bryllups videograf
• Før vielsen, hvor alle venter.
• Selve vielsen (hvis der gives tilladelse).
• Efter vielsen, hvor I hilser på gæsterne, får ris, rosenblade etc.
• Brudepar portræt video på valgfri lokation.
• Hele dagen bliver filmet, inkl. vielse, sange, taler, indslag samt hvad der ellers sker på dagen til og med brudevalsen.
• I får 2 videoer, begge videoer er redigeret og med underlægningsmusik, video 1 er den lange version, som er med vielsen, typisk alt fra video 2 samt fuld længde af taler, sange og indslag.
Video 2 er en SoMe highlight bryllups video, typisk kun med klip fra brudepar portræt sessionen, den er redigeret med underlægningsmusik og ingen tale, og den ligger kun online, således I via link vi sender, kan dele den med dem I vil, download version af highlight videoen koster 2495,-
22.495 kr.

Sølv | bryllups highlight video fra hele dagen
1 bryllups videograf
• Før vielsen, hvor alle venter.
• Selve vielsen (hvis der gives tilladelse).
• Efter vielsen, hvor I hilser på gæsterne, får ris, rosenblade etc.
• Brudepar portræt video på valgfri lokation.
• I får 1 smuk SoMe video med highlights fra hele dagen fra vielsen til og med brudevalsen, den er redigeret med underlægningsmusik og ingen tale, og den ligger kun online, således I via link vi sender, kan dele den med dem I vil, download version af highlight videoen koster 2495,-
18.995 kr.

Bryllups video fra vielse og portrætter
1 bryllups videograf
• Før vielsen, hvor alle venter.
• Selve vielsen (hvis der gives tilladelse).
• Efter vielsen, hvor I hilser på gæsterne, får ris, rosenblade etc.
• Brudepar portræt video på valgfri lokation.
• I får 1 smuk SoMe highligt video, den er redigeret med underlægningsmusik og ingen tale, og den ligger kun online, således I via link vi sender, kan dele den med dem I vil, download version af highlight videoen koster 2495,-
7.995 kr.

Bryllups video brudeparret
1 bryllups videograf.
• Brudepar portræt video på valgfri lokation
• I får 1 smuk SoMe portræt video, den er redigeret med underlægningsmusik og ingen tale, og den ligger kun online, således I via link vi sender, kan dele den med dem I vil, download version af highlight videoen koster 2495,-
5.995 kr.

Tillægspakke
• Drone foto/video
I har mulighed for, at få lavet smukke drone fotos ved eks. gruppefoto og ved “specielle” lokationer således I kan se jeres bryllups fra en lidt anden vinkel end den fra jorden, fotografen er uddannet dronepilot og dermed må bl.a. flyve lovligt med drone nær og over en menneskemængde både i og uden for bymæssig bebyggelse.
2.600 kr.det er nu med, og helt uden beregning i alle vores bryllups pakker! Dog skal I huske at afsætte min 15 min. af til dette, ud over den tid som der i forvejen afsættes!
Hvis vejret eller omgivelserne og politiet ikke tillader flyvning, gives der ikke kompensation for manglende drone optagelser, da dette så er ude af vores hænder!

Pris trash the dress video
“Trash The Dress” er for det brudepar som, for hvem brudekjolen og/eller gommens tøj, ikke betyder det helt store når vielsen er overstået, og som ønsker sig meget unik video som ikke mange har.
Om vi skal lave video på værkstedet med biler, i skoven, ved stranden eller et helt fjerde sted er HELT op til jer!
Brudepar vælger at se det som en ekstra video på en spændende lokation, hvor vi IKKE er pressede af en tidsplan og af alle de mange indtryk, vi får på selve bryllupsdagen.
Så kan I jo også få lov til, at være brudepar en dag mere.
2.995 kr.

Video bliver leveret digitalt via download link, USB kan tilkøbes for 300,- inkl. levering.

Som udgangspunkt afsætter vi ikke et fast timeantal og ej heller bestemt antal billeder i vores bryllups pakker, da en vielse kan tage fra 15 minutter til en times tid alt efter antal salmer, indslag i kirken, præsten, giftefogeden, lykønskningerne, lokationen, bryllups ceremonien ogl., altså bruger vi den tid der skal bruges.

Hos os er I i sikre hænder, ud over de mange brylluppers erfaring, ja faktisk er det blevet til mere end 130 bryllupper i perioden fra 2013 til 2021, inden da lavede vi alle mulige andre foto opgaver fra jeg startede med at fotografere i 2007 og til vi følte os dygtig nok til, at kunne tilbyde bryllups fotografering.

Vi har bl.a. minimum 2 professionelle kameraer til foto og 2 til video (hvis nu det ene går i stykker mens vi er til jeres bryllup, kan vi arbejde videre med de andre, og dermed sikre jer billeder og video), forskellige objektiver, flash lys, mange batterier og memory kort, ansvars forsikring hvis uheldet er ude og vi kommer til at gøre skade, backup af jeres billeder i min. 12 mdr. efter vielsen.

Alle priser er baseret på, at vi kan vise vores arbejde frem inklusive, men ikke begrænset til, via vores SoMe kanaler og til reklameformål, således kan vi finde på at bruge materiale fra jeres bryllup, både online og print, men naturligvis ALTID med godkendelse inden fra jer, et NEJ TAK på formødet respekteres selvfølgelig altid!
Men vi håber naturligvis I har lyst til, at lade os bruge nogle billeder fordi, det er måden vi kan vise kommende brudepar, hvad vi laver, og som kommende brudepar ønsker I jo sikker heller ikke, at vælge en bryllupsfotograf uden først at kunne se billeder/bryllups video fra andre brudepar’s bryllupper, I vil formentlig gerne vide hvad I kan forvente af kvalitet og stil inden I booker.
Vi har navne på vores brudepar stående i en online kalender, typisk skriver vi på dagen noget med: I dag er vi i “den og den” kirke, hvor “brud og gom” gav deres ja til hinanden, festen holdes på “det og det” feststed, og laver også affotograferinger af kameraets skærm med mobilen og poster et opslag på Facebook og Instagram, de brudepar som vi har aftalt, IKKE ønsker deres portrætter online, deres portrætter bruger vi naturligvis ikke i disse “på dagen” eller senere opslag, der kan vi finde på, at skrive: i dag er vi i “den og den” kirke, hvor “brud og gom” gav deres ja til hinanden, festen holdes på “det og det” feststed, og så måske et billede med mobilen af kirken/fest stedet, det koster altså ikke ekstra, at frabede sig dette!

Eksklusiv rettigheder:
Må der slet intet skrives, vises eller fortælles om brylluppet overhovedet, altså hverken navne i online kalender, “på dagen” og senere opslag, så kan eksklusiv rettigheder naturligvis tilkøbes, prisen her for er +25% af enhver annonceret / aftalt pris.
Men for at vide hvad prisen er, gennemgås og aftales dette altid inden en booking, og skrives ind i kontrakten/ordrebekræftelsen således alt er på plads og der er klarhed for begge parter.

Kørsel
• Ved booking af mindre end heldags bryllupper (vielse til brudevals) koster det 650,- i hele DK (inkl. evt. bro til Sjælland).
Eventuel. færgebillet / flybillet faktureres til aktuelle dagspriser.

• Ved booking af Sølv, Guld og Platin bryllups pakkerne er kørsel i DK samt udgift til brofaste øer i DK med i prisen.
Eventuel. færgebillet / flybillet faktureres til aktuelle dagspriser.

Booking gebyr
Ved booking af bryllups foto pakke 1 betales hele beløbet ved booking.
Ved booking af bryllups foto pakke 2, 3, Sølv, Guld & Platin betales der 3.500,- i booking gebyr. Resten af beløbet betales senest 7 dage før vielsen, medmindre andet er skriftligt aftalt.
Booking gebyr modregnes i slut prisen.
Booking gebyr betales ikke tilbage ved evt. aflysning fra brudeparrets side.
I tilfælde af for dårlig vejr til forsvarligt at kunne flyve med drone betales der naturligvis ikke for denne tillægspakke.

Ønsker I både bryllups foto og bryllups video, så tag et kig på sølv, guld eller platin bryllups pakkerne som I kan læse mere om her på vores bryllups foto side.

Det er muligt at lave en RENTEFRI AFDRAGSORDNING på restbeløbet, når først booking gebyr er betalt hvis dette ønskes.Klik her og se nogle af de Bryllupsvideoer og droneoptagelser som vi har lavet.

Bryllupsvideo Fyn, Sønderjylland, Vejle, Århus, København, Sjælland, Østjylland, Midtjylland, Vestjylland, Kolding, Fredericia, Odense, Svendborg, Middelfart, Nyborg, Danmark