Professionelle portrætter af virksomhedens medarbejdere.

Gustav Salinas Morten Timm Smykker Cecilie Greve

Det skaber meget stor værdi, at få vist billeder af virksomhedens medarbejdere på hjemmesiden, afstanden fra kunden til virksomheden og dens medarbejdere bliver betydelig mindre, det er altid rart, at få sat ansigt på den person man eks. taler i telefon med eller skal ud og mødes med i virksomheden, det skaber tillid.

Kunders førstehåndsindtryk af medarbejdere er meget vigtig for virksomheder, derfor bør portrætfotografering af virksomhedens medarbejdere til hjemmeside, visitkort, LinkedIn, Facebook m.m. udføres af os. Thomas Evers Poulsen

Vi skaber flotte autentiske portrætter, og laver fashion shoot/fotografering, produktbilleder og reportage fotos hvis virksomheden har et event eller lign.
Langt fra alle medarbejdere føler sig trygge ved, at få taget billeder, ikke alle er modeller, men jeg snakker med alle og får dermed skabt en uformel stemning således, fotograferignen bliver en god oplevelse, det ses på de færdige resultater.

Under forberedelserne op til selve dagen for fotografering taler vi om stil, lokation, evt. tøj valg m.m., detaljer skal på plads inden fotogrferingen således vi ikke skal spilde en masse tid på selve dagen, her skal der fokuseres på, at få skabt en masse dejlige billeder af alle de skønne medarbejdere.

Jeg har, hvis der ikke er tale om stemnings/situations billeder brug for, et lokale på min. 4 x 6 meter fri gulvplads, der skal være 220V, jeg kommer med mit mobile studie som består af flash anlæg samt baggrund, dette sikrer en ensartethed på billederne, det er også muligt at benytte en del af virksomheden som baggrund, den måde jeg laver erhvervs portrætter på gør nemlig, at baggrunden bliver slørret meget eller lidt alt efter jeres ønke.

Alle billeder bliver som udgangspunkt leveret digitalt på USB eller via download link i 4 formater, 1 udgave i sort/hvid og 1 udgave i fuld farve og hver af dem bliver leveret i både tryk og web venlig kvalitet

Julie BerthelsenVi løser mange typer erhvervsfoto opgaver her i blandt, erhvervsportrætter, produktfotografering, virksomhedsprofiler, virksomhedspræsentation på video som optages med både professionelt videokamera og dronevideo.

Kontakt os på telefon 30564057 eller på mail foto@igaard.dk og hør om alle mulighederne.