Bryllupsvideo

Ud over bryllupsfotografering tilbyder vi også smukke bryllupsvideoer, så I behøver ikke “nøjes” med billeder fra jeres dejlige bryllup.

Vi laver skønne videooptagelser af alle de smukke øjeblikke fra jeres bryllup. Vi er meget professionelle og har gode gode priser. Billeder siger mere end 100 ord, en video siger meget mere end billeder, så få jeres store dag foreviget med en smuk bryllupsfilm, så I kan genopleve den næsten som på dagen, vi leverer en lille SoMe udgave på 2-3 min samt en bryllupsvideo i fuld længde.

Vi filmer naturligvis også ved LGBT bryllup.

Klik og læs mere om mulighederne for bryllupsvideo

Erhvervsvideo, promotion film, branding film, corporate video, messe film kært barn har mange navne

Det er ikke kun erhvervsportrætter vi leverer, vi kan også lave en branding film som kan optages med steadycam fra jorden og kombineres med drone optagelser fra luften, det giver videoer fra en helt anden og enormt spændende vinkel.

Klik og læs mere om mulighederne for en erhvervsvideo

Professionel dronevideo og dronefoto til virksomheder og private

Tidligere havde alle gårde og virksomheder et billede hængende af gården/virksomheden set fra oven, dengang var luftfoto noget besværligt og omkostningstungt fordi, der skulle bookes et fly, i dag klares det meget nemmere med en drone, fordelen ved at booke en drone pilot er bl.a. vi kan lætte og lande tæt på det sted der skal filmes/fotograferes, vi kan se optagelserne med det samme på live streaming iPad, og vi kan tage optagelsen om igen og igen indtil du som kunde er tilfreds, og vi efterlader ikke de samme spor som ved eks. lift, kran, stillads ogl.
Vi fotograferer primært med vores DJI Mavic 2 Pro med hasselblad kamera med 20MP og 4K med 30fps eller FULL HD med op til 120fps vores DJI Inspire 1 PRO med X5 kamera til dronevideo op til 4K med 30fps eller FULL HD med 60fps, samt dronefoto i 16MP, men har også en mindre DJI MavicAir drone, den filmer op til 4K med 30fps eller FULL HD med op til 120fps, samt dronefoto i 12MP

Alle opgaver hvor man før skulle leje stillads, helikopter, lift eller kran til optagelsen kan man bruge en drone.

Klik og læs mere om mulighederne for drone foto og video

Kontakt os på Tlf.:3056 4057 (ingen sms) foto@igaard.dk