TimeLapse / Time-Lapse Video

YouTube player

Som bygherre, entreprenør, arkitekt, event arrangør kan TimeLapse video bl.a. bruges til, spændende markedsføring på de sociale medier, eller som dokumentation for fremdriften på et projekt over flere måneder/år.

Med timelapse video, kan du vise produktions processer, byggeri, byliv, koncert opbygning, naturoplevelser, der normalt tager lang tid fra start til slut, på ganske kort tid.
Med andre ord, sætter vi fut i tiden, og kan lave timelapse film både ude og inde, da vores speciel fremstillede time lapse kameraer er vejrbestandige, med solceller og upload til vores timelapse cloud løsning.

En Timelapse video gør det muligt at få vist korte eller lange projekter på en rigtig spændende måde. Det kan bruges som dokumentation, som teaser over for forretningsforbindelser og markedsføring overfor investorer, kvalitets sikring.

Få vist dit byggeprojekt eller andet med en flot timelapse video, hvor mange fotos over 1 dag eller flere måneder bliver, redigeret til en lille film på få minutter, lige klar til at dele på de sociale medier, hjemmeside, messen ogl.

Men TimeLapse Video kan også bruges til happenings og events som varer fra få timer til en hel dag, og hvor du gerne vil have en sjov, spændende og anderledes video af hvad der er sket.
Har du f.eks. en butik der skal laves om indvendigt, er dette bestemt også en mulighed.

Vi laver professionel timelapse film både inde og ude, vores kameraer er vejr bestandige og kører enten på batterier eller fast strøm, og der bliver lavet “on the fly” backup i skyen via vores 4G/LTE løsning, det sikrer jeres billeder ikke går tabt i tilfælde af evt. beskadigelse, tyveri, eller hærværk på kamera(er).

Vi kan tilføje drone optagelser til timelapse videoen, evt. som afslutning på et projekt, men bestemt også løbende, mens projektet kører, vi er certificerede droneoperatører op til 25Kg droner, til både timelapse, video og billeder fra luften.

YouTube player

Hos igaard.dk kører vi i hele landet uden ekstra beregning, gælder også broafgift til Sjælland, og det gælder til én opsætning og nedtagning af time lapse kamera, overvågning af projektet, kamera vedligeholdelse, samt redigering af færdig time lapse video er nemlig altid med i vores TimeLapse video priser, så de priser du ser er “all inclusive” priser *.
Skal kameraet flyttes under bygge processen, så tillægges der et gebyr på 1900,- inkl. kørsel for dette pr. gang.

* Du sørger udelukkende for at anvise et sted, hvor der er frit udsyn over projektet vi skal lave timelapse video på, det kunne være på en eksisterende bygning ved siden af projektet, en stabil mast eller andet i en højde af gerne min. 5 meter over jorden, alt efter dit byggeprojekts højde.
Vi kan mod ekstra betaling naturligvis også levere en mast, vores standard master er ca. 5m, men vi kan levere master i enhver højde.

En kop kaffe og en snak om TimeLapse Video

Book et gratis og uforpligtende møde med os, og hør mere om mulighederne for TimeLapse Video.
Vi holder til på Vesterbro 13 – 5000 Odense C., men er selvfølgelig landsdækkende, så vi kommer naturligvis også gerne til dig hvis du hellere vil have det, og husk, kørsel og evt. broafgift til Sjælland naturligvis er med i prisen.

Vi glæder os til, at skulle lave dit projekt til en time lapse video.


Kontakt os for at få en pris ud fra dine ønsker og behov, til netop dit time lapse video projekt, det kan været alt fra et lille skur over en weekend til flere års bygge projekter.

Timelapse projektets forløb i korte træk:

 • Timelapse projektet kan starte med et fysisk eller telefon møde, hvor vi sammen drøfter jeres ønsker og vores muligheder.
 • Via google maps eller tidligere erfaring fra området, kan vi lave et forslag til udvælgelse af det/de bedste steder til opsætning af timelapse kamera.
 • Vi aftaler hvor mange timelapse vinkler på byggeriet I ønsker, hvor jeg kan opsættes time lapse kamera, og hvordan den færdige timelapse video skal se ud.
 • Udarbejdelse af timelapse video tilbud.
 • Accept af vores timelapse video tilbud.
 • Opsætning af et eller flere timelapse kameraer.
 • Programmering af kamera og test.
 • Opsætning af 4G / WiFi backup til vores time-lapse cloud løsning.
 • Igangsætning af optagelser.
 • Vi laver løbende monitorering og vedligehold, af vores timelapse video kameraer
 • Efter end projekt periode hentes alle time-lapse billeder ned, og redigerings projekt startes op.
 • Timelapse video præsenteres til jer enten online eller ved fysisk møde.
 • Tak for denne gang, og på glædeligt gensyn til jeres næste timelapse video projekt.

TimeLapse video kan krydres med lækre drone optagelser, tekst, speaks, musik, jeres logo m.m.!

Ingen opgave er for stor eller lille, vi har projekter der varer et par dage, en uge, men også store bygge projekter der kører i godt 2,5 år.

Ring på telefon 3056 4057 og fortæl os om dine ønsker, så gør vi hvad vi kan for at imødekomme dem.

Brug for mere end “blot” en Time Lapse Video?

Vi kan også hjælpe dig med video optagelser og/eller fotografering både fra jorden og fra luften med vores professionelle droner,, og vi har naturligvis alle TBST certificeringer på plads, således vi lovligt bl.a. kan flyve i byer og andre steder, hvor ikke certificerede drone piloter ikke må flyve, vi har lov til, at flyve med droner op til 25Kg., og både i dag og aften timerne. 

Der kan med drone også laves en kort timelapse video, billeder eller film løbende, hvis der er en process i byggeriet som I gerne vil have ekstra film af.

Fortæl os om dit projekt, og lad os få en snak om mulighederne for en spændende TimeLapse Video. Ring eller sms til os på 30564057 eller send en mail til foto@igaard.dk

Kontakt os på +45 3056 4057 eller info@igaard.dk