Time Lapse video i hele DK.

Time-Lapse Video:

Som bygherre, entreprenør eller arkitekt kan Time-Lapse video bl.a. bruges til, spændende markedsføring på de sociale medier eller som dokumentation for fremdriften på et projekt over flere måneder.

Få vist dit byggeprojekt eller andet med en flot time lapse video, hvor mange fotos over 1 dag eller flere måneder bliver, redigeret til en lille film på få minutter, lige klar til at dele på de sociale medier, hjemmeside, messen ogl.

Men Time Lapse Video kan også bruges til happenings og events som varer fra få timer til en hel dag, og hvor du gerne vil have en sjov, spændende og anderledes video af hvad der er sket.

Vi laver time lapse film både inde og ude, vores kameraer er vejr bestandige og kører enten på batterier eller fast strøm, og der bliver lavet “on the fly” backup i skyen via vores 4G/LTE løsning, det sikrer jeres billeder ikke går tabt i tilfælde af evt. tyveri af, eller hærværk på kamera(er), og vi tjekker løbende at systemet er online.

Hos igaard.dk kører vi i hele landet uden ekstra beregning, kørsel er nemlig altid med i vores Time Lapse priser, så de priser du ser er “all inclusive” priser. 
Kamera udstyret kommer vi selv og sætter op, f.eks. på en nærliggende bygning, vi sørger for skift af batterier og memorykort og henter naturligvis udstyret igen når projektet er slut.

Du sørger kun for at anvise et sted hvor der er frit udsyn over projektet vi skal lave timelaps video på, det kunne være på en eksisterende bygning ved siden af projektet, en stabil mast eller andet i en højde af gerne min. 5 meter over jorden.
Vi kan mod ekstra betaling naturligvis også levere en mast.

En kop kaffe og en snak om Time Lapse Video

Book et gratis og uforpligtende møde med os, og hør mere om mulighederne for Time Lapse Video.
Vi holder til i Tommerup St. på Fyn, vi kommer naturligvis også gerne til dig hvis du hellere vil have det.
Se pris estimeringerne på projekter nederst på siden.

Ring på telefon 3056 4057 og fortæl os om dine ønsker, så gør vi hvad vi kan for at imødekomme dem.

Brug for mere end “blot” en Time Lapse Video?

Vi kan også hjælpe dig med video optagelser og/eller fotografering både fra jorden og fra luften med vores professionelle droner.

Fortæl os om dit projekt, og lad os få en snak om mulighederne for en spændende Full HD (1080p) Time Lapse Video. Ring eller sms til os på 30564057 eller send en mail til foto@igaard.dk


Pris eksempler er estimerede priser for Full HD video, og er excl. moms.
Der faktureres ved opstart, kvartalsvis eller halvårligt forud ved længere projekter.
Indhent gerne et specifikt tilbud på netop dit projekt.

Kontakt os på +45 3056 4057 eller info@igaard.dk