Newborn / nyfødt og baby fotografering i Odense.

Book din tid til newborn / nyfødt og baby fotografering i så god tid som muligt.

Newborn fotograferingHvis du har besluttet dig for du gerne vil have nogle smukke nyfødt newborn fotos af dit nyfødte barns første uger, så er det meget vigtigt du kontakter os så tidligt som muligt i din graviditet, en endelig booking omkring uge 30 er rigtig godt. Så kan vi lave en aftale, som ligger så tæt op ad din termins dato som muligt.

De første uger går så ekstremt hurtigt, og pludselig er dit nyfødte barn ikke en lille nyfødt mere, men en fin lille baby som hurtigt ændrer udseende, derfor anbefaler vi hos igaard.dk at du får foreviget dit nyfødte barns første uger på en autentisk og smuk måde.

Nyfødt newborn billeder laves i perioden fra babyen er 0 til 14 dage gammel fordi, der sover den nyfødte meget, er ret fleksibel og har stadig ligge stillingen fra livmoderen.
Newborn nyfødt fotografering foregår i vores flotte og hyggelige studie på Vesterbro 13 – 5000 Odense C. eller vi kan komme hjem til jer mod ekstra betaling.

Som nybagt mor og far er der rigtig mange nye ting i ens hverdag som skal passes ind, mad, bleskift, søvn, bad ogl., derfor tilbyder vi jer forældre, som booker en newborn / nyfødt eller baby fotografering,  at vi kommer hjem til jer selv for en merpris på kun 650,-. Vi har mobilt studie med lys og baggrund, så eneste I skal tænke på er jeres baby, og så eventuelle ting og tøj som skal med på billedet, det giver god ro for jer, men bestemt også for jeres lille dejlige baby, at I ikke skal pakke det hele ned og køre til os, prisen på newborn nyfødt fotograferingen er den samme.

Det er også muligt uden ekstra beregning, at få lavet newborn nyfødt billeder om aftenen og i weekenderne hvis der er ledige tider hos os.

Hvis du gerne vil have lavet nogle smukke baby portrætter efter de første 2 uger, så er det ikke af den største vigtighed, hvornår du bestiller fotograferingen, vi fotograferer babyer og børn i alle aldre.

Baby billeder

2-3 timer er ikke unormalt at vi bruger med jer, til en newborn / nyfødt fotografering.

Nyfødt / newborn og baby fotografering er en meget tids- og tålmodighedskrævende fotografering, men vi synes det er det hele værd fordi, det er et minde for livet.
Som skrevet kan vi ikke styre hvad en baby gør og hvornår, men vi kan være klar hele tiden, og det er vi. Men der skal ikke være stress på, så når I kommer i studiet eller vi kommer hjem til jer, så gør vi stille og roligt vort udstyr klar, alt i mens du hygger dig med din baby, når vi så er klar så arbejder vi hen i mod den stil, og de ønsker som du har til baby billederne.

De bedste nyfødt / newborn billeder får man når din baby sover, det giver bl.a. gode muligheder for at placere hænder, fødder og hoved som du ønsker det, de fleste babyer sover godt efter de har spist, så det er også en af grundene til, at der bruges så lang tid til en nyfødt / newborn fotografering.

Nyfødt / newborn og baby fotografering kan også laves med jer som forældre på billederne, måske holder I jeres lille baby i begge jeres hænder, I laver hjerte form med jeres fingre foran fødderne, babyen kan holde om en af jeres fingre for at vise den store forskel mellem nyfødt og voksen, ja mulighederne er mange.

At lave nyfødt / newborn og baby billeder kræver en del af fotografen, men det kræver også noget af dig!

Det er ikke bare at booke en tid og så læne sig tilbage, når du kontakter os har vi en dialog omkring hvad du godt kunne tænke dig, skal det være de autentiske nyfødt / newborn / baby billeder eller skal det være opstillede nyfødt / newborn / baby billeder med rekvisitter? Måske har du ladet dig inspirere af billeder set på nettet og i blade, vi os gerne hvilken stil du ønsker til dit barns newborn / nyfødt / baby fotografering.

Vi kan forberede os så meget som muligt i forhold til tøj, rekvisitter og billedestil, men babyer er nogle små spontane basser som gør præcis hvad de vil, og når de vil, de laver søde ansigter, smiler, sover, alt dette sker spontant og kræver vi som fotografer er klar til, at trykke på knappen for at fange alle disse dejlige øjeblikke.

At en baby gør præcist som han/hun vil betyder så også, at man aldrig kan vide sig sikker på, hvilke udtryk ogl. man kommer hjem med, men vi kan garantere dig for, at vi gør alt hvad vi kan for, at fange dem alle.

Det er virkelig vigtigt at du som kunde får en god, behagelig og afslappet oplevelse ved, at benytte os som din nyfødt / newborn og baby fotograf. Det er derfor for os meget vigtigt, at vi inden fotograferingen får talt om dine ønsker og forventninger, det giver grobund for det bedste resultat.

Har I nogle rekvisitter, tæpper, kurve, noget tøj ogl. som I gerne vil have med på billederne, så gør dem klar og fortæl os om det når vi snakker eller skriver sammen.Vi har naturligvis også noget, men vi vil jo gerne lave noget helt unikt med jeres nyfødte.

Priserne for baby fotografering starter ved 1.295,- Klik her og se priser på nyfødt / newborn og baby fotografering.