Bryllupsvideo

Bestil en professionel bryllups video

Bryllupsvideo er en af de bedste måder at bevare minderne fra jeres store dag.

Et billede siger mere en tusinde ord, en bryllupsvideo siger tusinde gange mere end et billede.

Et bryllup er et af livets absolut største begivenheder. Det er højtideligt, smukt og meget romantisk. Det er også ofte en fantastisk fest, der bliver holdt i forbindelse med et bryllup. Det kræver meget planlægning og forberedelse at få stablet sådan en festdag på benene. Der sker nemlig så meget i løbet af dagen, og det kan være svært efterfølgende at huske det hele.

Levende billeder

Skal I have alle de store øjeblikke fra dagen gemt – ikke blot i hjertet, men også på bryllupsvideo – dagens store anledning fortjener, at der bliver optaget og redigeret en kvalitets bryllupsvideo af en professionel bryllupsfotograf. På den måde kan alle elementer fra dagen gemmes, uden at I som brudepar skal spekulere på at få det gjort.

Med en professionelt filmet og redigeret bryllupsvideo, som er produceret af os hos igaard.dk, så får I det absolut bedste resultat, som I sidenhen kan nyde igen og igen. Levende billeder får så mange flere detaljer med, end fotos gør. I modtager 2 versioner af jeres bryllupsvideo, første version er en såkaldt SoMe version på nogle få minutter, svarende til 1 sang som bliver lagt op på vores bryllupsvideo youtube kanal og som I så kan dele på jeres sociale medier med jeres familie, venner og kolleger, anden version er en fuld version med alle sange, taler og indslag samt andre glædelige øjeblikke fra jeres bryllup, den er nænsomt redigeret med flere musik numre mixet med autentisk lyd fra selve dagen.

Vi laver en smuk, autentisk, kreativ og stemningsfyldt bryllupsvideo til jer, så I kan mindes jeres store dag i mange årtier.

Bryllupsfotografering

Det er selvfølgelig også muligt at hyre en professionel bryllupsfotograf, der sørger for at få taget de bedste billeder i løbet af den lange dag og aften. Det kan være billeder af brudeparret, af kirken, af gæsterne, af bordet, af maden og af festen.

Billederne bliver taget, efterbehandlet og kan efter jeres ønske naturligvis leveres trykt, så resultatet bliver top-lækkert. Det skulle det jo også gerne være, når disse billeder kommer til at blive studeret flittigt af nuværende og kommende generationer.

Bryllupsfotografering i Aarhus, Jylland, København, Rungsted, Helsingør, Fredriksberg, Amager, Bryggen, Nørrebro, Herning, Vejle, Fredericia, Kolding, Middelfart, Svendborg, Nordjylland, Odense, Nyborg, Ærø, Skagen, Stevns, Sønderjylland, Århus, Kbh, Fyn, Sjælland, Dubai, Barcelona, Toscana, Kristiansand, Oslo – vi har hele verden som arbejdsplads.

Vi går som det naturligste også ind for same-sex / LGBT ægteskaber fordi, vi tror på kærligheden uanset køn, religion eller alder.
Så kontakt os endelig hvis I ønsker bryllupsfotograf til jeres LGBT bryllup / vielse, vi elsker vort arbejde som bryllupsfotografer, så om det er et hetero eller LGBT bryllup / vielse betyder intet for os, vi elsker nemlig alle typer bryllupper mellem to mennesker som elsker hinanden.

Skal livets store begivenheder foreviges på bedste vis, så kontakt igaard.dk og få en god pris på jeres professionelle bryllupsfotografering. Så kan du være sikker på, at alle bliver tilfredse med resultatet. Priserne starter ved 3.000,- Læs mere på vort bryllups site (siden åbner i et nyt vindue)

Her er lidt af det vi har lavet –> Bryllupsvideoer og droneoptagelser

Kontakt os på Tlf.:3056 4057 (ingen sms) foto@igaard.dk