Bryllups video fra jeres store dag.

Bryllups video er en af de bedste måder at bevare minderne fra jeres store dag.

Et billede siger mere en tusinde ord, en bryllupsvideo siger tusinde gange mere end et billede.

Et bryllup er et af livets absolut største begivenheder. Det er højtideligt, smukt og meget romantisk. Det er også ofte en fantastisk fest, der bliver holdt i forbindelse med et bryllup. Det kræver meget planlægning og forberedelse at få stablet sådan en festdag på benene. Der sker nemlig så meget i løbet af dagen, og det kan være svært efterfølgende at huske det hele.

Læn dig tilbage og nyd nogle af vores dejlige SoMe highlight videoer fra brudepar sessionen, som vores vidunderlige brudepar og vi selv elsker.

Pris på en smuk bryllups video starter ved 4.995,- | Se mere om priser i vores bryllupsvideo prisliste.

 

Her over er vores YouTube bryllups video play liste, se de mere end 35 bryllupsvideoer vi har liggende online ved at klikke på de 3 streger i Youtube vinduet.

 

Klik her og se nogle af de Bryllupsvideoer og droneoptagelser som vi har lavet.Bryllupsvideo Fyn, Sønderjylland, Vejle, Århus, København, Sjælland, Østjylland, Midtjylland, Vestjylland, Kolding, Fredericia, Odense, Svendborg, Middelfart, Nyborg, Danmark

Levende billeder

Skal I have alle de store øjeblikke fra dagen gemt – ikke blot i hjertet, men også på bryllupsvideo – dagens store anledning fortjener, at der bliver optaget og redigeret en kvalitets bryllups video af en professionel bryllupsfotograf. På den måde kan alle elementer fra dagen gemmes, uden at I som brudepar skal spekulere på at få det gjort.

Med en professionelt filmet og redigeret bryllups video, som er produceret af os hos igaard.dk, så får I det absolut bedste resultat, som I sidenhen kan nyde igen og igen. En bryllups video får så mange flere detaljer med, end fotos gør.
Hos os modtager I 2 versioner af jeres bryllups video, første version er en såkaldt SoMe highlight bryllups video, typisk med klip fra brudepar portræt sessionen på nogle få minutter, typisk svarende til 1 sangs længde, den bliver lagt op på vores bryllupsvideo youtube kanal, hvorfra I så kan dele den via mail, sms eller jeres sociale medier, så kan jeres familie, venner og kolleger også nyde jeres dag igen.
Den anden video version er en version med fuld længde af sange, taler og indslag samt andre glædelige øjeblikke og alle detaljerne fra jeres bryllup, får vi lov til at filme under vielsen, så er vielsen naturligvis også med, den er nænsomt redigeret med flere musik numre mixet med autentisk lyd fra selve dagen.

Vi laver en smuk, autentisk, kreativ og stemningsfyldt bryllupsvideo til jer, så I kan mindes jeres store dag i mange årtier.

Bryllupsfotografering

Det er selvfølgelig også muligt at hyre en professionel bryllupsfotograf, der sørger for at få taget de bedste billeder i løbet af den lange dag og aften. Det kan være billeder af brudeparret, af kirken, af gæsterne, af bordet, af maden og af festen.

Billederne bliver taget, efterbehandlet og kan efter jeres ønske naturligvis leveres trykt, så resultatet bliver top-lækkert. Det skulle det jo også gerne være, når disse billeder kommer til at blive studeret flittigt af nuværende og kommende generationer.

Bryllupsfotografering i Odense, Aarhus, Jylland, København, Rungsted, Helsingør, Fredriksberg, Amager, Bryggen, Nørrebro, Herning, Vejle, Fredericia, Kolding, Middelfart, Svendborg, Nordjylland, Nyborg, Ærø, Skagen, Stevns, Sønderjylland, Århus, Kbh, Fyn, Sjælland, Dubai, Barcelona, Toscana, Kristiansand, Oslo
– vi har hele verden som arbejdsplads.

Vi går som det naturligste også ind for same-sex / LGBT+ ægteskaber fordi, vi tror på kærligheden uanset køn, religion eller alder.
Så kontakt os endelig hvis I ønsker bryllupsfotograf til jeres LGBT+ bryllup / vielse, vi elsker vort arbejde som bryllupsfotografer, så om det er et hetero eller LGBT+ bryllup / vielse betyder intet for os, vi elsker nemlig alle typer bryllupper mellem to mennesker som elsker hinanden.

Skal livets store begivenheder foreviges på bedste vis, så kontakt igaard.dk og få en god pris på jeres professionelle bryllups video og bryllups fotografering.
Så kan I være sikre på, at blive tilfredse med resultaterne og samarbejdet.

Priserne starter ved 4.995,- Læs mere på vort bryllups site (siden åbner i et nyt vindue)

Kontakt os på Tlf.:3056 4057 eller foto@igaard.dk