Mange brudepar får efter vielsen lavet smukke bryllups album hos os, det er noget andet at sidde med et fysisk kvalitets bryllups fotoalbum og gennemleve minderne fra den store dag mens I bladrer igennem bryllups albummet.

Måden vi laver bryllups fotoalbum på er ved, at I som brudepar udvælger de bryllups billeder I ønsker at have med i jeres bryllups album, så går vi igang med en manuel process med at designe bryllups fotoalbummet, efter endt design sender vi det til jer til godkendelse, når I har godkendt designet, så sender vi det i trykkeriet.

Vi har valgt vores bryllup album partner ud fra nogle, for os vigtige kriterier, bl.a. kvaliteten, alle bryllups album er håndlavede, og er virkelig kvalitets bryllups album.

Der er mulighed for mange forskellige designs, vores bryllups album er såkaldt lay-flat bryllups album som bl.a. gør, at et bryllups billede kan fylde 2 sider eller gå ind over midten uden, at miste noget kvalitet, alle bryllups album bliver håndlavede, og sidst men ikke mindst, så er alle bryllups albums af en virkelig god kvalitet.

igaard.dk lay-flat bryllups album smuk håndlavet bryllups album - igaard.dk

Vores bryllups foto stil er meget autentisk, vi benytter så vidt muligt altid, det naturlig tilgængelige sol lys, det giver bl.a. de bløde og slørede baggrunde som vi virkelig holder meget af, og som vores brudepar elsker.

Link til lookbook bryllups fotoalbum, som kan give jer en ide til, hvordan designs inde i fotoalbummet kan se ud:
Camilla & Søren
Lise & Nicolai
Natascha & Henrik
Karina & Nicolai
Christina & Rasmus
Theresa & Martin
Camilla & Michael
Janni & Morten
Sabina & Christoffer
Louise & Atle
Elena & Kenneth
Andrea & Oliver

Vil tilbyder både bryllups foto og bryllups video, vi er 2 professionelle og dygtige bryllups fotografer, læs mere om mulighederne og priserne, og kontakt os rigtig gerne på 30564057 eller foto@igaard.dk hvis I vil høre mere om hvem vi er og hvad vi tilbyder, det er ganske uforpligtende.

Pris på bryllups fotobog / fotoalbum
• 20 x 20 cm – 15 dobbelt sider – karton cover = 2.700,- DKK.
• 30 x 30 cm – 15 dobbelt sider – karton cover = 3.600,- DKK.
• 20 x 27 cm – 15 dobbelt sider – karton cover = 2.900,- DKK.
• Ekstra dobbeltsider = 39,- DKK. (maks 100 dobbelt sider)
Kan også leveres i mange andre størrelser, og med professionelt mat eller blankt papir og mange forskellige cover muligheder som eks. pap, stof, ægte læder og med eller uden fotos.