Gravid fotografering / Mave billeder Odense, Svendborg, Middelfart, Nyborg, Nr. Broby, Ringe på Fyn.

Graviditets fotografering / mave billeder

Ny del af foto firmaet igaard.dk har set dagens lys i starten af 2020,
det er derfor med stolthed i stemmen at vi byder velkommen til newbornfoto.dk
Vi skaber samme smukke minder om din smukke gravide mave,
og jeres nyfødte baby, men har valgt at samle denne genre under Newborn Foto.
Kig endelig forbi Newborn foto på instagram, facebook eller hjemmesiden

At være gravid er fuldstændig magisk. Det er også en hel masse andet end det, men i bund og grund er det nærmest et under. Det kan I kommende forældre godt komme til at glemme sommetider, men så er det jo godt, at der findes nogle virkelig dygtige fagfolk, der kan hjælpe ens hukommelse.

I vores øjne er en kvinde sjældent smukkere, end når hun venter et barn. Hendes udstråling er helt særlig i den periode, hvor hun indeholder så mange forskellige stemninger, som på intet andet tidspunkt. Vi hos igaard.dk forstår at fange netop denne udstråling, der rummer både sødme, forventning, overvældelse, glæde, frygt, ansvarlighed og stor ærefrygt. En graviditet er en så speciel periode i livet, at det naturligvis skal foreviges på allerbedste vis.

Graviditetsbilleder

At få taget disse billeder af den mere eller mindre fremskredne graviditet er noget, alle burde gøre. Sådanne billeder kan nemlig sige så meget mere end ord om, hvordan den smukke mor og måske også far og søskende har det med denne store begivenhed.

Vi skaber en tryg og ærbødig stemning, der får jer til at være til stede i øjeblikket, så billedet fremstår så ægte og naturligt som muligt. For det barn, der snart skal komme til verden, er det også af stor betydning at komme til at kunne se, hvor smukt, det boede før fødslen.

Gravid portræt - mave billede - mor og datter

Mavebilleder

Et fotografi af den nøgne mave, der bærer på det næsten fuldbårne barn, er et kunstværk i sig selv. Det er samtidig temmelig intimt og følelsesladet at blotte den. Det kræver derfor stor indfølelse og tillid at få taget en serie billeder af den højgravide mave.

Hos igaard.dk kan du være sikker på at opleve både tryghed og garanti for, at fotografen vil lave de smukkeste billeder, der netop viser den kommende mor i al sin skønhed. Den type billeder fortjener at blive lavet af dygtige fagfolk, for det er øjeblikke i livet, der ikke kan gøres om. Alle graviditeter er forskellige, derfor bliver billederne helt unikke og en stor del at både forældrenes og barnets liv.

Det er billeder, som man kan dvæle over og vende tilbage til gang på gang.

Graviditetsfotografiet

I aftaler selvfølgelig, hvordan I ønsker dette billede. Om det blot skal være kvinden, om det skal være begge forældre, om det skal tages hos jer selv eller på en flot location – alle disse detaljer aftales for den enkelte opgave.


Uanset, hvad I aftaler i forhold til at få lavet nogle professionelle graviditetsbilleder, så kan I være sikre på, at de vil blive lavet i så høj kvalitet, at I vil komme til at nyde dem i alle årene fremover.

Som professionel graviditetsfotograf er vi superdygtige til at få alle de mange stemninger, som den kommende forælder rummer, frem i portrættet.

De billeder vil blive nogen, der kommer til at blive nydt i mange år fremover. Det kan du være sikker på.

Familiebilleder

Det er selvfølgelig også muligt at få lavet en serie billeder, hvor den anden forælder til barnet og evt. søskende er med. Et familiebillede kan laves i forskellige setups, det kan være med eller uden farver, det kan være med eller uden alt tøj på og det kan være indendørs eller udendørs.

Hos igaard.dk aftaler I præcis, hvordan jeres billeder skal være, inden opgaven sættes i værk. Vi som graviditetsfotografer mestrer kunsten at lytte til, hvad kunden ønsker og at supplere dem med vores ekspertise.

Giv jer selv og jeres barn en række smukke billeder, der kan støtte jeres hukommelse om en helt særlig periode i jeres liv.

kontakt os på Tlf.:3056 4057 eller foto@igaard.dk