Bryllupsfotograf

Et bryllup er en begivenhed, som betyder rigtig meget i et menneskes liv. Det er en både bevægende og travl dag. Derfor kan det en rigtig god idé at hyre en professionel bryllupsfotograf til at tage de gode billeder af hele dagens forløb. Det er dejligt senere hen af kunne nyde billederne og bedre kunne huske alle detaljerne fra dagen. Et bryllup kan genopleves via de skønne billeder.

Bryllupsfotografering

+100 bryllupper og de bedste anmeldelser fra vores dejlige kunder, som I kan læse på Google og Facebook, er jeres garanti for kvalitets minder, og en rigtig god oplevelse, mens vi fotograferer alle de stemnings fyldte øjeblikke fra jeres fantastiske bryllupsdag.
Vi bevæger os gerne i mellem traditionelle, sjove og skæve bryllups billeder, som viser jeres kærlighed og glæde.

Den dag, hvor brylluppet skal stå, er kulminationen af de mange forberedelser, der ligger inden. Der foregår noget særligt fra morgen til aften, og hovedpersonerne når ikke altid at opleve alle detaljerne fra dagen.

Det er så her, hvor vi som professionelle bryllupsfotografer kommer ind i billedet. For vi kan nemlig stille og roligt være til stede og få skudt en serie skønne, rørende, autentiske og festlige billeder fra den store dag. Det kan være detaljer fra forberedelserne, fra kirken, fra det festlige bord, fra kagen, fra brudevalsen og så videre.

Det kan også være det helt unikke bryllupsbillede af brudeparret alene. Foran kirken, i haven, ved stranden, i skoven, ved gadekæret – eller måske et helt andet sted, som betyder noget særligt for jer. Det er måske det vigtigste billede, for det er det, der skal hænge på væggen eller stå på reolen resten af livet. Det billede fortjener at blive det allerbedst mulige.

Bryllupsvideo

Der er en del aktivitet forbundet med et bryllup. Lad fotograferne fra igaard.dk forevige alle dagens oplevelser. Vi kan lave de gode naturlige optagelser og klippe dem sammen, så I får cremen af cremen af hvad der sker, ofte også det I som brudepar ikke når, at få med i løbet af dagen. Det bliver en film, som I får set uendeligt mange gange, derfor er det en god investering at få den lavet perfekt.

Alle som køber bryllupsvideo service fra os får 2 videoer, I får en video i fuld længde med hvad der sker i løbet af dagen, herunder taler, sange og indslag, og så får I en såkaldt SoMe video som er nogle af dagens højdepunkter redigeret ned til et par minutter, til fremvisning på hjemmeside, de SocialeMedier osv.

Kontakt igaard.dk og få lavet en aftale, jo før I er ude, jo større chancer er der for, at vi er ledige på netop jeres ønske dato.

Vi tilbyder både video, foto og drone optagelser, og er landsdækkende.