Bryllups fotografering i Odense eller et andet sted i Danmark.

Høj service og kvalitet
– hver gang!

 
Bryllupsfotograf i Odense, men arbejder i hele landet, vi har siden 2007 fotograferet et godt stykke over 200+ bryllupper, de senere år har det givet 30-35 bryllupper om året, så vores erfaring er virkelig stor, og vi har fået de bedste anmeldelser fra vores dejlige kunder, som I kan læse på Google og Facebook

Alt dette er jeres garanti for kvalitets minder, og en rigtig god oplevelse, før, mens og efter vi fotograferer alle de stemnings fyldte øjeblikke, fra jeres fantastiske bryllupsdag.

Bryllupsfotograf Odense

Klik på collagen herover og se nogle flere bryllups billeder fra vores mange dejlige bryllupper eller se nogle af billederne lidt længere nede på siden.

Vi skaber smukke, stemnings fyldte og autentiske  bryllups videoer og foto fra jeres store dag.
Vi bevæger os gerne i mellem traditionelle, sjove og skæve bryllups billeder, som viser jeres kærlighed og glæde til hinanden, og vores stil er autentisk og smuk.
Vi lytter meget gerne til jeres ønsker, det er jo jeres bryllups billeder.

Hvis I søger en dygtig bryllupsfotograf, som leverer professionelle kvalitets bryllups billeder hver gang, så er vi hos igaard.dk, som bryllups fotograf i Odense på Fyn et rigtig god valg, vi fotograferer ikke kun bryllupper i på Fyn, vi er nemlig bryllups fotografer i hele Danmark.

Ved et valg af os, som jeres bryllups fotograf / bryllups videograf sikrer I jer, et professionelt resultat af bryllups billeder og bryllups video – hver eneste gang!

Bryllupsfotograf Odense, Fyn og i resten af DK.

Et bryllup er en begivenhed, som betyder rigtig meget i de fleste menneskers liv.
Det er en både bevægende og travl dag. Derfor er det en rigtig god idé at hyre os, som jeres professionelle bryllups fotograf Fyn til, at tage de gode bryllups billeder af hele bryllups dagens forløb, ved at vælge bryllupsfotograf Igaard til jeres store dag er I sikret meget smukke bryllups fotografiske og videografiske minder.
Det er dejligt senere hen at kunne nyde bryllups billeder og bryllups video, for bedre kunne huske alle detaljerne fra bryllups dagen.

Bryllups fotograf, Bryllups fotograf Odense, Bryllups fotograf Rungsted, Trash the dress fotograf, fotograf bryllup, tivoli nimb wedding photographer, drone foto bryllup, luft foto bryllup

Den dag, hvor brylluppet skal stå, er kulminationen af de mange forberedelser, der ligger inden. Der foregår noget særligt fra morgen til aften, og I som hovedpersoner når ikke altid at opleve alle detaljerne fra dagen.

Det er så her, hvor igaard.dk, som professionel bryllup fotograf og bryllups videograf kommer ind i billedet. For vi kan nemlig, stille og roligt være til stede, og få skudt en serie skønne, rørende, autentiske og festlige bryllups billeder og autentisk bryllups video fra jeres store dag.

Det kan være detaljer fra forberedelserne, i kirken, det festlige bord, kagen, jeres vidunderlige gæster, jeres smukke portrætter, brudevalsen og meget andet.

Det kan også være det helt unikke bryllupsbillede af jer foran kirken, i haven, ved stranden, i skoven, på slottet, ved gadekæret – eller måske et helt andet sted, som betyder noget særligt for jer. Det er måske det vigtigste billede, for det er det, der skal hænge på væggen eller stå på reolen resten af livet.

Hos os er der ikke noget fast antal bryllups billeder med i jeres bryllups pakke, I får ganske enkelt ALLE de bryllups billeder der bliver taget på dagen, de er alle nænsomt redigeret således, det autentiske forbliver i bryllups billederne, vi gør det på den måde for at undgå, at I eller vi skal fravælge et bryllups billede der kan betyde meget for jer, det er JERES bryllups billeder fra jeres bryllup.

Bryllups fotograf, Bryllups fotograf Odense, Bryllups fotograf Rungsted, Trash the dress fotograf, fotograf bryllup, tivoli nimb wedding photographer

Bryllups video

Der er en del aktivitet forbundet med et bryllup. Lad os professionelle bryllups fotografer fra igaard.dk forevige alle dagens oplevelser i en meget smuk bryllups video. Det kan være en bryllups video fra et bryllup på Fyn, Sjælland, Jylland, København, ja lige præcis der hvor I ønsker det. Som professionel bryllupsfotograf skabes der ved at booke os, en smuk bryllups video over alt i verden.

Vi laver de smukke naturlige bryllups video optagelser, og klipper dem sammen med dejlig musik, så I får cremen af cremen af hvad der sker, ofte også det I som brudepar ikke når, at få med i løbet af bryllups dagen.

Det bliver en bryllups video, som I får set uendeligt mange gange, og derfor er det en god investering at få lavet en dejlig bryllups video.

Alle som booker bryllups video fra os får faktisk 2 bryllups videoer til én bryllups videos pris, I får nemlig, hvis I ønsker det, en bryllups video i fuld længde, altså med det der sker i løbet af dagen, herunder vielsen (hvis vi må for præsten), fuld længde af taler, sange og indslag, og så får I en såkaldt SoMe bryllups video som er nogle af dagens højdepunkter redigeret ned til typisk mellem 3 og 7 minutter, SoMe bryllups videoen er til fremvisning på Facebook, Youtube, hjemmeside osv.

Læs mere om mulighederne for at få lavet en smuk bryllupsvideo og se lidt af de videoer vi laver her.

Wedding video - bryllups video
Vores youtube bryllups video kanal

Klik her og se priser og hvilke muligheder der er for bryllups fotografering og bryllups video hos os.

Vi tilbyder som skrevet både bryllups video, bryllups foto og drone optagelser, og vi er landsdækkende.

Kontakt igaard.dk og få lavet en aftale, vi har typisk mellem 35 og 40 bryllupper om året, så jo før I er ude, jo større chancer er der for, at vi er ledige på netop jeres ønske dato.