Bryllupsfotograf

Bryllupsfotografering

Med et godt stykke over 100 bryllupper, og de bedste anmeldelser fra vores dejlige kunder, som I kan læse på Google og Facebook, er det jeres garanti for kvalitets minder, og en rigtig god oplevelse, mens vi fotograferer alle de stemnings fyldte øjeblikke fra jeres fantastiske bryllupsdag.

Vi bevæger os gerne i mellem traditionelle, sjove og skæve bryllups billeder, som viser jeres kærlighed og glæde.

Bryllupsfotograf Fyn.

Et bryllup er en begivenhed, som betyder rigtig meget i de fleste menneskers liv. Det er en både bevægende og travl dag. Derfor er det en rigtig god idé at hyre en professionel bryllupsfotograf til at tage de gode billeder af hele dagens forløb, ved at vælge bryllupsfotograf Igaard til jeres store dag er I sikret meget smukke fotografiske minder.
Det er dejligt senere hen at kunne nyde billederne og bedre kunne huske alle detaljerne fra dagen.

Bryllupsfotograf til bryllup i Odense
Klik på collage og se billeder fra nogle af vores mange bryllupper.

Den dag, hvor brylluppet skal stå, er kulminationen af de mange forberedelser, der ligger inden. Der foregår noget særligt fra morgen til aften, og hovedpersonerne når ikke altid at opleve alle detaljerne fra dagen.

Det er så her, hvor vi som professionelle bryllupsfotografer kommer ind i billedet. For vi kan nemlig stille og roligt være til stede og få skudt en serie skønne, rørende, autentiske og festlige billeder fra jeres store dag.

Det kan være detaljer fra forberedelserne, i kirken, det festlige bord, kagen, jeres vidunderlige gæster, fra brudevalsen og meget andet.

Det kan også være det helt unikke bryllupsbillede af brudeparret alene. Foran kirken, i haven, ved stranden, i skoven, ved gadekæret – eller måske et helt andet sted, som betyder noget særligt for jer. Det er måske det vigtigste billede, for det er det, der skal hænge på væggen eller stå på reolen resten af livet.

Bryllupsvideo

Der er en del aktivitet forbundet med et bryllup. Lad os professionelle bryllupsfotografer fra igaard.dk forevige alle dagens oplevelser.

Vi kan lave de gode naturlige optagelser og klippe dem sammen, så I får cremen af cremen af hvad der sker, ofte også det I som brudepar ikke når, at få med i løbet af dagen. Det bliver en bryllups video, som I får set uendeligt mange gange, derfor er det en god investering at få den lavet perfekt.

Alle som køber bryllupsvideo service fra os får 2 videoer, I får en video i fuld længde med hvad der sker i løbet af dagen, herunder fuld længde af taler, sange og indslag, og så får I en såkaldt SoMe video som er nogle af dagens højdepunkter redigeret ned til et par minutter, til fremvisning på hjemmeside, de SocialeMedier osv.

Læs mere og se lidt af de videoer vi laver her.

Wedding video - bryllups video
Vores youtube bryllups video kanal

Læs om priser og muligheder for bryllups fotografering og bryllups video 

Vi tilbyder både video, foto og drone optagelser, og er landsdækkende.

Kontakt igaard.dk og få lavet en aftale, jo før I er ude, jo større chancer er der for, at vi er ledige på netop jeres ønske dato.

Go Top