foto.igaard.dk
5.0
Based on 69 reviews
powered by Facebook
Thea Magdalene Magaard
Thea Magdalene Magaard
13:40 04 Feb 24
Vi havde fornøjelsen af at have Jan med os hele dagen til vores bryllup - fra tidlig morgen til efter brudevalsen.... Derudover havde han Jeff med som videomand. Alt op til brylluppet og under brylluppet var virkelig en helt perfekt oplevelse. Alt var så naturligt i deres selvskab, og til selve festen bemærkede man dem stort set ikke. De fangede nogle helt vildt gode naturlige momenter, hvilket har givet os nogle utrolig gode billeder og videoer fra dagen.

Jan og Jeff får vores varmeste anbefalinger. 😍🤩

Rigtig god oplevelse.
read more
Kenny Thomsen
Kenny Thomsen
13:20 26 Mar 23
Vil varmt anbefale igaard.dk til alle på vores vej!

Efter at have modtaget videoen der blev lavet til vores... bryllup, var vi begge rørt til tårer.
Der var lagt vægt på alle detaljer i videoen, de imødekom alle de ønsker vi havde til vores bryllupsvideo, som for os vil være et evigt minde.

Fotografen Jan var super venlig, rar, imødekommende og professionel at arbejde med. Vi modtog videoen allerede dagen efter den var blevet optaget.

Så vi kan kun sige at service og det endelige produkt vi modtog er i topklasse!

Hvis der kunne gives stjerner skulle igaard.dk have 6 ud af 5 stjerner. 5 for kvalitet og den sidste for venlighed og professionnalisme.

Igen 1000 tak for den flotte video!
read more
Martin Charles Jersie Herløv
Martin Charles Jersie Herløv
08:13 02 Nov 22
Jan var fotograf til vores bryllup den 22.10.22 på Bernstorff Slot. Jan var med hele dagen og til midnat hvor... brudevalsen skulle ske. Gæsterne roste ham flere gange i løbet af dagen, og især at man ikke lægger mærke til Jan, udover når der skal tages portrætter, er fantastisk.

Jan er vildt professionel og med hans mange års erfaring, så har Jan en ro og fantastisk overblik over hvad der skal ske i løbet af dagen. Jan er ikke bare en utrolig dygtig fotograf, men en stor hjælp til selve dagen.

Kan og vil anbefale dig til alle vi kender.
read more
Kasper Hjortvig
Kasper Hjortvig
10:49 01 Aug 22
Igaard.dk ved Jan Og Tina har taget vores bryllupsbilleder den 28/5/2022

3 ting vi var særlig positiv over... 😃

- Deres evnede til at forstå vores behov
- Deres kompromisløse sans for kvalitet
- Deres enorme erfaring som de generøs delte ud af

Fra første møde om vores behov, til vi nu har modtaget billederne har Jan og Tina i den grad været lyttende. De er utrolig nærværende. De fik os til at slappe af, og så er de ikke bange for at komme med indspark til billederne. Man kan virkelig mærke at de hyggede sig mindst lige så meget som os hvilket gør det til en fantastisk oplevelse.

Vi vil herfor give vores varmeste anbefaling. Når i laver en aftale med dem bliver den holdt og prisen er virkeligt godt givet ud!👍🏼

Tak i to skønne fotografer - Vi oplevede oprigtig en hjertevarme møde med jer.🥰

De bedste hilsner
Anders og Kasper
read more
Rebecca Engblad Clemmensen
Rebecca Engblad Clemmensen
20:02 10 Jun 22
Vi bookede Igaard til vores bryllup i august 2020.

Vi havde booket den helt store pakke med foto og video fra... klargøring til efter brudevalsen.
Tina og Jan leverede et FANTASTISK stykke arbejde, og forevigede vores dag, langt bedre end vi nogensinde kunne have drømt om!

Efter bryIluppet har vi snakket med både venner og familie, der alle har rost jer meget for det stykke arbejde I lagde for dagen. Og der tales stadig meget godt om jer, her næsten 2 år efter.
Både vores gæster og os selv, er dybt imponerede over billeder og video, og ikke mindst jeres måde at arbejde fuldstændig usynligt og uforstyrrede på gennem hele dagen.

Tina og Jan går til opgaven top professionelt, og formår at fange både romantik og særlige stemningsbilleder.

Vi er SÅ glade for resultatet af både billeder og video.

I får vores varmeste anbefalinger! 🤍
read more
Karoline Vestergaard Hansen
Karoline Vestergaard Hansen
19:43 07 Jun 22
Ikke det sekund har vi fortrudt, at vi valgte Tina som vores fotograf!

Hun er helt fantastisk at arbejde sammen... med, og har simpelthen taget de smukkeste billeder. Vi vil altid kunne kigge tilbage på vores dag, og mindes den, med de dejlige billeder ❤️❤️read more
Tobias Wilhelmsen
Tobias Wilhelmsen
19:35 13 Oct 21
Vi er så glade for vi valgte jer. I har været med til at gemme et minde forevigt.

Tak, af hjertet... tak

Jeres tilstedeværelse føltes som om i var noget familie man ikke lige kunne huske hvem var, men søde det var i 🥰
read more
Line Lykke Callesen
Line Lykke Callesen
10:24 16 Sep 21
Vi valgte Igaard som fotograf til vores bryllup, og det har vi bestemt ikke fortrudt!🥰 Både min mand og jeg var... lidt nervøse for at skulle fotograferes, men vi tænkte slet ikke over at der var et kamera. Jan og Tina er to ufattelig behagelige, sjove og dejlige mennesker, der bare kan gøre en trygge.🤩 Vi hyggede os virkelig med at få taget billederne!
Under middagen lagde man slet ikke mærke til at de også var der😉


Vi har i dag modtaget vores billeder og resultatet er bare så godt, at jeg næsten græder igen.
Kære Jan og Tina - tusind tak for at forevige vores dag. I får vores varmeste anbefalinger❤
read more
Dennis Andreasen
Dennis Andreasen
18:34 15 Sep 21
Vi brugte Tina og Jan som fotograf til vores bryllup, hvilket vi bestemt ikke har fortrudt. De leverede en behagelig og... et professionelt stykke arbejde fra start til slut. Vi kan med det varmeste anbefale igaard foto <3read more
Elena Bøgeskov Valentinsen
Elena Bøgeskov Valentinsen
11:44 25 Aug 21
Virkelig en god og tryg oplevelse for min søn på 2,5 år og jeg. Der var god tid til at skabe tryghed og lege sig gennem... fotograferingen.
Kun anbefalinger herfra 😊
read more
Camilla Buch Lining Læbel
Camilla Buch Lining Læbel
18:48 24 Jun 21
I får vores varmeste anbefalinger! Tak for altid fantastiske billeder, uanset om det er bryllups billeder, billeder af... børnene eller noget helt andet - så er det altid så ægte det man får ved jer! God stemning og gode billeder = god oplevelse! TAK! Vi ses igenread more
Tina Bugge Enslev Lund
Tina Bugge Enslev Lund
15:48 14 Jun 21
Vi havde fornøjelsen af Jan til at tag billeder af vores søns konfirmation den 2 maj 21.
Der blev taget mange... smukke billeder som bare sad lige i skabet 😃
Vi er yderst tilfreds med resultatet og kan varmt anbefale til andre.
read more
Birger Olsen
Birger Olsen
20:16 11 Jun 21
Super service, super fleksible og skarpe billeder - klar anbefaling herfra 👍
Bettina Nielsen
Bettina Nielsen
08:00 06 Jun 21
Vi har gennem det sidste år haft et forløb hos Jan og Tina. Vi startede med et newborn fotoshoot, hvor vi var afsted... hele familien - vi tæller to voksne og tre børn. Et newborn fotoshoot tager ofte lang tid, og Jan og Tina var så gode til at omfavne os som familie, og ikke kun som forældre til en nyfødt. Det er måske en lille naturlig ting for dem, men det betød alverden for os, og ikke mindst vores to store børn. At de også følte sig i centrum. Siden har vi besøgt Jan og Tina Ca hver 3. måned og senest til cakesmash fotoshoot (1 års). Jan og Tina er dejlige mennesker, der er nede på jorden, omfavnende og utrolig sympatiske. Vi har altid følt os meget velkomne, lyttet til og imødekommet. Udover det er de utroligt teknisk dygtige, og billederne har altid været i top kvalitet! Det har for os været så vigtigt, at der kunne skabes det der tillidsbånd og en personlig relation, fordi det giver ro hos os forældre, at fotografen er behagelig at snakke med, og at vi har en tryghed i, at slutresultatet bliver som vi ønsker. Hvis man vil have dét, samt teknisk dygtighed og utroligt smukke billeder, så skal man helt sikkert kontakte Jan og Tina! Det vil vi i hvert fald gøre ❤️read more
Rosinta Andersen
Rosinta Andersen
15:45 27 Feb 21
Det var en fornøjelse, dejlig teamwork og I er bare super flinke hele vejen igennem!... 🌟🌟🌟🌟🌟
Jeg havde hyret Igaard til mit bryllup og jeg kunne ikke være mere tilfreds med servicen, som jeg er selv i dag.
Vi havde set mange problemer gennem denne rejse fra start til slut på grund af corona osv. Igaard var rigtig dygtig til at være der for os, når vi flyttede og ændrede planen hele tiden! Deres tålmodighed, personlighed, service, erfaring, viden og slut produkt lettet vores bryllupsplanlægning. Vores gæster og familie synes I var virkelig hyggelig, venlig og rare at være sammen. Det synes vi også selv, så tak for at give en god minde til os alle, da det betyder meget at selv vores gæster roser jer og har haft en fantastik fest oplevelse.
Foto og videoen er noget der betyder meget for os.💫💫 Vi er meget taknemlige for produktet, da det rammer os hver gang vi se videoen.
Vi anbefaler Igaard med glæde og trykhed!😁👍😁👍
read more
Daniel Schäffner
Daniel Schäffner
18:58 01 Dec 20
Vi havde fornøjelsen af Tina og Jan hele dagen igennem, og de var utroligt behagelige og morsomme. De kom med deres... ideer til vores portrætbilleder, som er blevet utroligt smukke. Nu da vores bryllupsdag blot er minder, er det fantastisk at kunne tage vores bryllupsalbum frem og kigge i. Det gemmer på så utroligt mange følelser og gode minder. Filmen af dagen og alle talerne er simpelthen fantastisk. Det er en gave at kunne gense alle talerne med smil og tårer, og så er den så smukt lavet med musik og diverse effekter. Vi har fået virkelig mange billeder, så der er ikke nogen øjeblikke som er gået tabt. Jeg håber alle vil unde sig en videograf til deres bryllup!
Tina og Jan får vores varmeste anbefalinger, og det er helt bestemt nogle af de bedste penge vi har brugt.
read more
Camilla Friis Birkeholm
Camilla Friis Birkeholm
07:38 10 Oct 20
Vi havde fornøjelsen af Jan, som fotograf til vores bryllup, hvilket vi er så glade for🤩

Billederne og... hele den indledende proces op til brylluppet har været top professionelt👍

Fotosessionen formåede Jan, at gøre sjov og naturlig.

Så mangler du en fotograf til dit arrangement, så tøv ikke med at kontakte Dem.
Pris og kvalitet hænger sammen og vi kan kun give de bedste anbefalinger af dem.
🌟🌟🌟🌟🌟
read more
Linda Kofoed Christensen
Linda Kofoed Christensen
09:07 27 Sep 20
Vi havde den store fornøjelse at have Tina og Jan til vores bryllup fra kirken og helt frem til brudevalsen og fik i... den forbindelse en masse dejlige skønne billeder hvor de fik den gode stemningen med. 👌🏻🙏🏻

Tina og Jan er top professionel og dygtige, alle burde have dem med på deres store dag, vi kan kun give dem de bedste anbefalinger 🌟🌟🌟🌟🌟
read more
Mette Krøl Haandbæk
Mette Krøl Haandbæk
20:15 22 Sep 20
En kæmpe anbefaling herfra 👌så klart ⭐⭐⭐⭐⭐

Havde den bedste oplevelse... til et behandler shoot hjemme hos mig selv. Jan og Tina er yderst professionelle og leverer et fantastisk resultat, 🙏🤩
Det er sten sikkert ikke sidste gang jeg har brugt dem!

Tusinde tak Tina og Jan for en mega fed dag 🙏 i gør et fantastisk stykke arbejde!
read more
Jacob Fynboe
Jacob Fynboe
17:20 06 Sep 20
Jan og Tina var med os hele dagen på vores bryllup d. 22/8-20 fra 10 om morgen til efter brudevalsen. Vi kunne ikke... have ønsket os bedre service. Vi følte os I sikre hænder gennem hele dagen. De er utrolig venlige og professionelle. Billederne er blevet fantastiske og venter spændt på hvordan videoen bliver. Jeg kan varmt anbefale dem og vil helt sikkert benytte dem igen ved næste lejlighed.read more
Line Hammer
Line Hammer
20:39 05 Sep 20
Jan var fotograf ved vores datters konfirmation. Jan var fantastisk til at få vores datter til at være afslappet foran... kameraet. Jan havde fuldstændig frie tøjler og vi fik de mest fantastiske billeder. Nu glæder vi os til at modtage albummet med en masse skønne fotos. Det er ikke sidste gang vi bruger Jan som fotograf, og anbefaler gerne Igaard foto til dem der har brug for en fotograf der på en respektfuld, diskret og afslappet måde formår at sætte hovedpersonen i centrum. Tusind tak til Jan😊read more
Katharina Sørensen
Katharina Sørensen
18:34 28 Jul 20
Vi havde en rigtig god oplevelse med Jan som vores bryllupsfotograf. Han var super flink og imødekommende og gik med på... alle vores ønsker. Stemmningen var rigtig hyggelig og afslappet og vi nød det meget. Billederne kom lynhurtigt og er så smukke. Tusind tak til Jan og de varmeste anbefalinger fra os.read more
Amalie M. Markvart Nielsen
Amalie M. Markvart Nielsen
14:22 08 Jun 20
Vi havde Jan fra foto.igaard ude og tage billeder ved vores corona sikre bryllup, og vi er begge helt vildt imponeret!... Billederne blev vildt gode og nu glæder vi os bare til at se videoen.
Servicen var helt i top lige fra vi bookede, til vi fik billeder kun to dage efter brylluppet. Jan var super god til at få det hele til at føles meget afslappet og naturligt.
De kan varmt anbefales.
Kæmpe tak til Jan!
read more
Sanne Juul
Sanne Juul
15:56 26 Apr 20
Det blev til Fantastiske billeder af vores lille prinsesse❤️
Tusind tak til Tina for nogle hyggelige... timer
De skønneste omgivelser, den bedste behandling, masser af gode ideer og absolut ingen stress😊
De bedste anbefalinger herfra til #fotoigaard
read more
Brian Kastrup Madsen
Brian Kastrup Madsen
15:21 22 Mar 20
Rigtig god oplevelse med Tina og Jan som vores bryllupsfotografer. De var super flinke og imødekommende og havde... allerede inden brylluppet forberedt steder, som var gode fotospots i nærheden af kirken.
Virkelig professionelle 😊
read more
Benjamin Viktrup
Benjamin Viktrup
09:09 16 Feb 20
Det var vores første gang Og bestemt ikke sidste gang vi havde en rigtig god oplevelse og servicen var helt i top. Kan... kun sige at hvis man vil have taget perfekte billeder og hvor de skaber gode rammer og tryghed skal man vælge Jan og Tina.read more
Karin Wagner Kæmpe
Karin Wagner Kæmpe
15:34 22 Jan 20
Jeg har fået taget billeder i dag og kan kun give mine varmeste anbefalinger til Tina og Jan Igaard.

De er... professionelle og har hjerte på rette sted 🙂read more
Theresa Gøhler
Theresa Gøhler
04:23 11 Jan 20
Jeg havde den bedst oplevelse til et gravid shoot hos Tina og Jan. Ikke nok med at de er top profesionelle, så formår... de også at skabe tryghed så man kan nyde øjeblikket.

Udover det er de bare nogle skønne mennesker, og de levere kvalitet på højt plan.
Vi har intet at sætte en finger på, og det er helt sikkert at vi kommer igen. 5 ud af 5 stjerner herfra 🧡
read more
Ahmed Aziz
Ahmed Aziz
22:15 21 Dec 19
Rigtig søde mennesker, som skaber super god stemning og gør det afslappet at få taget billeder.. Vi fik taget billeder... i vores klinik Medin til brug på vores hjemmeside og brochurer og fik netop det vi skulle bruge. 👍🏆

Fantastiske mennesker!
read more
Jennie Kamilla Houmark
Jennie Kamilla Houmark
20:36 10 Nov 19
Mine øgler er i dag blevet fotograferet hos Igaard.
Det gik så godt og de fik børnene til at føle sig tryg, det gav... en masse gode billeder, og ingen sure børn ❤️❤️read more
Louise Houlberg Walther
Louise Houlberg Walther
22:04 07 Nov 19
Jan blev valgt til vores bryllup og det viste sig at være det helt rigtige valg. Utrolig nem at omgås og rigtig flink.... Han fik os til at se rigtig godt ud på billederne.
Der er en masse gode fotos af vores gæster, som slet ikke har bemærket at der blev taget billeder af dem undervejs. Der blev lyttet fuldt ud til vores ønsker og han kunne hurtigt tilpasse sig vores ændrede tidsplaner med kort varsel (få minutter).
Det er en super billedbehandling og der er kommet enorm mange flotte fotos ud af dagen. Nu bliver det kun et problem, hvilket ene foto ud af de mange, der skal vælges til at komme op på væggen :o)
Som tillæg er det et sjovt at have nogle drone-fotos, som Jan også er meget dygtig til.
Han får vores varmeste anbefalinger.
read more
Vibeke Abildgaard Frederiksen
Vibeke Abildgaard Frederiksen
13:47 05 Nov 19
Fantastisk oplevelse at være hos Tina og Jan. Vores 2 årige datter følte sig meget hurtigt tilpas og de var begge så... imødekommende og snaksaglige fra første sekund vi trådte ind af døren. De er meget anbefalelsesværdige 🙏🏼. Helt sikkert ikke sidste gang vi skal ned til dem 🙂read more
Simon Juel Callesen
Simon Juel Callesen
18:33 29 Oct 19
Vi havde hyret Igaard foto til vores bryllup, og det viste sig at være en rigtig god beslutning! Både Jan og Tina møder... op på dagen i god tid og fanger både stemning og ankomster inden vielsen. Til selv vielsen opdagede vi dem slet ikke, men de fik taget en masse gode billeder og så uden at forstyrre ceremonien. Parbillederne blev også rigtig gode, på trods af regn og blæst. Alt i alt rigtig god service og behagelig og beroligende kommunikation både før, under og efter og nogen fantastiske billeder! 😀 😀 Klar anbefaling herfraread more
Annika Smedegaard Jensen
Annika Smedegaard Jensen
20:10 06 Oct 19
Jan & Tina gjorde vores dag uforglemmelig med de dejligste billeder, som vi nu vil have til evigt minde. Deres åbenhed... og gode service gør, at vi varmt vil anbefale dem til andre. Vi er så taknemlige for deres hjælp og profesionelle job, og ikke mindst forståelse for sådan en dag fyldt med kærlighed.
Af hjertet tak for hjælpen!
read more
Jesper Minor Melholt
Jesper Minor Melholt
17:36 10 Sep 19
Jan gjorde et fantastisk stykke arbejde til vores bryllup lørdag den 24. august. Ingen af os bemærkede Jan i løbet af... vielsen og alligevel har han fået nogle fantastiske billeder.

Da vi skulle køre fra kirken, brød vores lejet bil sammen, men Jan kørte os videre ud til vores fotolokation, så vi fik da mere end hvad vi havde betalt for 🙂

Vi kan kun på det varmeste anbefale Jan.
read more
Brian Mubiligi Jacobsen
Brian Mubiligi Jacobsen
13:39 12 Aug 19
Jan forevigede vores bryllup i Odense. Jan er nærværende, nede på jorden og professionel og har leveret fantastiske... billeder. Jeg kan kun give ham vores varmeste anbefaling med på vejen.read more
Ditte Mille Månsson Moesgaard
Ditte Mille Månsson Moesgaard
18:46 16 Jun 19
simpelthen de mest søde og behagelige mennesker jeg længe har mødt! Så professionelle men samtidigt så langt ned på... jorden ❤
vi havde der SÅ godt med jer omkring os! og vi glæder os sindssygt til at se vores billeder og video af dagen..

Tusind tusind tak igen ❤

mvh Ditte og Mikael
read more
Sylva
Sylva
05:49 14 Apr 19
Virkelig top bryllupsfotograf! Vi er så glade med vores fotos.
Line Wassileffsky
Line Wassileffsky
19:52 02 Oct 18
Jeg kan på det kraftigste anbefale foto.igaard. Dk jan og Tina er fantastiske til at skabe den rette og afslappede... stemning så fotograferingen bliver naturlig og afslappet 😉 jeg er så glad for at have fået taget et professionelt foto af mine piger og jeg ❤️read more
Sille Bech Andersen
Sille Bech Andersen
20:51 11 Sep 18
Tina og Jan er indbegrebet af kærligheds fotografer, som viger deres liv til det de laver..
Tina og Jan var med til... at gøre vores dag helt unik og smuk. De var med fra morgen til midt på natten og de var 100% fokuseret hele tiden men samtidig så meget afslappet i deres stil, at vi mange gange slet ikke lagde mærke til dem.
Alle til vores bryllup som talte med Tina og Jan blev lige så vilde med dem som vi var, fordi de er så nemme at snakke med og lige til.. 🙂
De har humor og er meget behagelige.
De er super dygtige og så kan de lave video af ens dag og det er jo et ekstra plus..

Vi vil KLART anbefale dem til andre som skal giftes:)
read more
Janni Jepsen
Janni Jepsen
07:44 29 Aug 18
Jan og Tina er de bedste man kan få!! Vi er så glade og tilfredse 🙂
Nanna H. Madsen
Nanna H. Madsen
20:33 02 Aug 18
Jan og Tina, kan helt klart anbefales! Når man søger en fotograf til ens største dag, så er junglen stor, og jeg kunne... ikke være gladere for at have valgt disse to fantastiske mennesker & fotografer. De gjorde dagen til noget helt specielt, og man lagde slet ikke mærke til at de var til stede. Den slags fleksibilitet og engagement som Igaard har vist, skal man lede længe efter! Jeg kan kun anbefale disse to dejlige mennesker til jeres store dag! Intet mindre end fantastiske billeder og video! <3read more
Lee Jeanet Grønfeldt
Lee Jeanet Grønfeldt
06:47 19 Jul 18
I var med til at gøre dagen perfekt1 i er de mest behagelige mennesker at være sammen med og har leveret et så smukt... produkt, jeg har allerede og vil forsætte med at anbefale jer til alle! Tak er et fattigt ord når man ser på jeres præstation <3read more
Simon Buris Klavsen
Simon Buris Klavsen
14:41 10 Jul 18
Fremragende
Camilla La Cour Andersen
Camilla La Cour Andersen
14:14 18 Jun 18
I får de STØRSTE anbefalinger fra min mand og jeg � ikke nok med i er top professionelle, så er i også bare to... fantastiske mennesker, som vi nød at have med hele dagen ! �� vi vil anbefale jer til alle og håber vi skal bruge jer igen en anden gang ! Tusinde tak for de smukke billeder og video! �read more
Christina Bisgaard Jensen
Christina Bisgaard Jensen
10:04 15 Jun 18
Vi kan helt sikkert give vores varmeste anbefalinger til Foto Igaard. Jan og Tina var fotografer til vores bryllup her... den 19. maj 2018 og de har været yderst professionelle lige fra start til slut. Dernæst er de begge de rareste og sødeste mennesker, som forstår at tilpasse sig situationen og selskabet, så det bliver en naturlig oplevelse at have dem med til ens fest – dette afspejles også i billederne, hvor de fanger de helt rigtige øjeblikke og stemningsbilleder. En stor anbefaling herfra.

Rasmus og Christina
read more
Theresa PS Josephsen
Theresa PS Josephsen
20:45 30 May 18
Hold nu op!! FANTASTISK fotograf � vi kan kun anbefalede Jan og hans kone! De fotograferede og filmede til vores... bryllup! De var super professionelle! Og alle gæsterne gav dem stor ros! 5 � herfra �� BESTIL DEM NU - det fortryder i ikke �read more
Rasmus Swierstra-Banke
Rasmus Swierstra-Banke
14:04 29 May 18
Hej, Jan 😀

Tusind tak for en god tur og et godt møde i København i torsdags! Billederne kom lynhurtigt (Samme... dag), de er framragende!
Ingen blev gift, men vi fik de mest fantastiske portrætfotos af Pede B, Clemens og Yepha. Vi er alle godt tilfredse.

5 stjerner. Kommer igen, og anbefaler i mellemtiden.

Mvh Rasmus og Jannik fra KUNSTNER-KOLONIEN
read more
More Reviews
js_loader