Konfirmationsbilleder.

Der er ingen tvivl om, at det er vigtigt, at der bliver taget nogle billeder, når der er konfirmation. Både konfirmanden og de stolte forældre – ja, og resten af familien for den sags skyld elsker at se på billeder fra en dejlig fest. Og en konfirmation er afgjort en mærkedag i familien.

Konfirmations fotografering, konfirmand portræt - konfirmand fotografering

Konfirmationsportræt

Den unge konfirmand skal naturligvis have taget en serie portrætfotos. Skal disse fotos skille sig positivt ud fra den store mængde af billeder, så bør i under konfirmanden, at der bliver taget nogle professionelle portrætfotos.
En portrætfotograf kan nemlig få det bedste frem i modellen, så den glæde, spændthed og usikkerhed, der kendetegner en konfirmand kan ses i portrættet.

Konfirmations fotografering, konfirmand portræt - konfirmand fotografering


En professionel konfirmations fotograf fra igaard.dk vil bestemt være i stand til at få alle disse blandede følelser frem på billedet. Han kan tage et portrætbillede i den rette belysning, i den rette vinkel og i det rette setup. Vores efterbehandling af billedet giver det den rette finish, således at det endelige resultat bliver virkelig tilfredsstillende.

Konfirmations fotografering, konfirmand portræt - konfirmand fotografering

Billeder fra hele dagen

I kan selvfølgelig aftale med igaard.dk, at de rykker ud og tager billeder i løbet af hele dagen. Der kan også være tale om at optage nogle videosekvenser, som så klippes sammen til en dejlig film fra dagens begivenheder. På den måde kan denne særlige dag gemmes og huskes i mange år.Overlader I det med at tage billeder til konfirmations fotografen hos igaard.dk, kan I koncentrere jer om alle de andre gøremål, der er forbundet med at holde en konfirmation. Derefter kan I genopleve og nyde dagens oplevelser igen og igen. Det er en god investering i den unges og i familiens fælles hukommelse.

Skal teenagerens konfirmation foreviges på den bedste måde, så kontakt igaard.dk og få lavet en aftale, der lige passer til jer.

Vi dækker ikke kun Fyn, vi kører gerne i resten af Danmark, så om det er en konfirmation i Aalborg, København, Aarhus, Nordsjælland, Esbjerg, Fredericia, Kolding, Vejle, Herning, så er vi klar.
Man bliver jo kun konfirmeret én gang.

Kontakt os på foto@igaard.dk eller 30564057