Portrætfotograf til både private og erhverv
– vi bliver inspireret af mennesker.Portræt fotograf Fyn

Hos igaard.dk har vi stor erfaring som portræt fotograf.

Vi portrætterer alle mennesker, både de kendte, erhvervs ledere og andre personer i alle livets faser, og har bl.a. lavet firmaportrætter af direktion, ledelse og medarbejder hos Aarsleff A/S, Novo Nordisk A/S, Insepa A/S, A. Espersen A/S og mange flere.

Vores speciale er at fotografere mennesker, vi er gode til at gøre den situation som mange mennesker ”frygter” nemlig at få taget billeder, til en super god oplevelse hvilket resulterer i autentiske og smukke portrætter.

Portrætfoto til CV, LinkedIn og andre sociale medier er vigtig del af personlig branding, det defineres i høj grad af det visuelle udtryk. Det handler om personlig udstråling og om at blive eksponeret på den helt rigtige måde. Du bliver i dag vurderet på dit portræt billede uanset hvor du viser det henne, det gør at det er vigtigere end nogen sinde, at du får lavet et portræt af en professionel og erfaren fotograf.

Med udgangspunkt i dine behov finder vi netop de omgivelser og den vinkel, som sikrer dig et optimalt portrætbillede. Vi sætter stor ære i at kvaliteten er i top hver gang, og at det altid er en god oplevelse at hyre os til at tage et portrætbillede. Vi fotograferer både indendørs og udendørs – og derfor også gerne hos dig.Portræt fotograf Fyn - Gustav Salinas

Vi tilbyder også foto og video ydelser er dronevideo og dronefoto / luftfoto, vi har naturligvis uddannet dronepilot med KAT2 licens fra Trafik-, Bygge, Boligstyrelsen til erhvervsmæssig droneflyvning.

Vi er meget glade for alle vore fotografiske opgaver, men specielt portrætfotografering og bryllupper elsker vi ekstra meget, og tilbyder professionel kvalitets portrætfotografering, bryllupsfotografering, bryllupsvideo, og nu også med droneoptagelser.

Med base midt i Danmark, kører vi nemt til alle afkroge af landet for, at fotografere til bryllupper og portrætter. Så om det er portræt-, eller bryllupsfotografering i København, Nordsjælland, Vestsjælland, Falster, Rungsted, Stevns, Møns klint, Fyn, Kolding, Sønderborg, Tønder, Esbjerg, Vejle, Aarhus, Herning, Hobro, Nykøbing Mors, Aalborg, Skagen eller et helt helt andet sted er ingen hindring for os, vi er klar hvis I vælger, at I vil have en dygtig og erfaren portræt-, og bryllupsfotograf.Portræt fotograf Fyn

Som bryllupsfotograf er man ikke kun en lokal fotograf, derfor rejser vi gerne rundt i hele verden for, at lave bryllupsfoto og bryllupsvideo, så skal I giftes i udlandet, og ønsker dygtig og erfaren bryllupsfotograf med jer, så er dette bestemt også en mulighed, kontakt os endelig for, at høre om mulighederne, verden er nemlig vores arbejdsplads.

Bryllupsfotografering i Dubai, Schweiz, Spanien, Toscana, Norge og mange andre smukke steder i verden er nu også muligt hos igaard.dk, læs mere om alle mulighederne og se priser på bryllupsfotografering i udlandet.

De billeder vi skaber sker ikke blot ved et tilfældigt tryk på knappen, der bliver tænkt over alle aspekter af et fotografi, herunder vinkler, lyssætning, motiv, beskræring m.m., vi går så tæt på det færdige resultat allerede i optagelserne, og vores billeder er flotte, autentiske og fortæller en historie, vi dokumenterer de øjeblikke der sker på jeres dag – vi fanger latter, tårer og alle de følelser ind imellem. Vores stil beskrives bedst som kreativ, autentisk, intim reportage fotos.

Vi fotograferer jer, jeres familie og venner på en måde, der afspejler, de naturlige nuancer og det unikke, der er ved jeres bryllup.
Vi er tilstede for, at forevige både de planlagte, men også spontane øjeblikke, vi skaber fotografier, der vil få jer til, at  grine, sukke og græde på den gode måde, altså fotografier, som I vil værdsætte i årtier.

Vi går som det naturligste også ind for same-sex / LGBT ægteskaber fordi, vi tror på kærligheden uanset køn, religion eller alder.
Når som helst ægte kærlighed manifesterer sig selv i to personer, er vi beæret over og taknemmelig for, at være dem, der er valgt som bryllupsfotografer. Så altså også LGBTSom vi plejer at sige, LOVE WINS

Vi tilbyder bl.a. fotografering inden for følgende genre:
– Bryllup
– Dronefoto & dronevideo
– Ejendomspræsentation (foto & video)
– Barnedåb
– Konfirmation
– Graviditet
– Baby / Newborn
– Student
– Portræt
– Events
– Kæledyr
– Produkt
– Erhvervsportræt

Vi glæder os til, at yde jer den bedst mulige service samt levere dejlige kvalitets billeder uanset om det er erhvervsportræt, studenterportræt, graviditetsfoto, newborn foto, bryllupsfoto eller nogle af de genrer der ikke er nævnt, kontakt os på foto@igaard.dk eller på telefon 30564057 for en uforpligtende snak om mulighederne.