Luftfoto i hele DK:
– Et udsædvanligt glimt fra oven.

Et luftfoto er en fantastisk måde at se verden på. Bare fordi perspektivet rykker sig, sker der ét eller andet. Vi er ikke vant til at se verden oven fra, så det kan være et rigtig effektivt redskab at bruge luftbilleder. Det giver et sus at tage billeder fra oven, men det giver også et sus at kigge på.

Hos igaard.dk er vi vilde med at arbejde med at tage luft foto. Det er en udfordring, som vi efterhånden er vant til at klare. Så ligegyldig hvilken opgave, du kan komme på, som skal dokumenteres fra oven, så står vi klar til at hjælpe med at løse den.

Hvad er mulighederne?

Mulighederne for luft foto er efterhånden mange. Før i tiden var det besværligt at indfange verden fra oven, fordi der var behov for et fly eller helikopter til at løfte perspektivet op i luften. Nu om dage kræver det blot en drone, og det er selvfølgelig også det vi bruger hos Igaard.dk. Vi flyver med professionelle droner fra DJI

Et luftfoto er oplagt til at få det gode overblik. Vil du gerne have et billede af din gård, dine marker, din ejendom, dit byggeri eller din virksomhed, så er det klart at det bedste overblik fås, når perspektivet løftes langt op i skyerne. En drone kan også bruges til at filme en præsentation, fx af din virksomhed, eller en reklamevideo.

Hvis du skal afholde et stort event, er luft foto også en rigtig god mulighed. For eksempel et udendørs bryllup eller anden stor fest, ser helt anderledes ud fra oven, og det kan vække gode minder.

Bryllups fotograf, Bryllups fotograf Odense, Bryllups fotograf Rungsted, Trash the dress fotograf, fotograf bryllup, tivoli nimb wedding photographer, drone foto bryllup, luft foto bryllup

Vi tager også mere alvorlige opgaver på os og udnytter vores udstyr til det. Fx i tilfælde af forsikringsskade, et forsvundet dyr, der skal lokaliseres eller noget tredje.

Luftfoto pris: Hvad koster det?

At tage et luft foto kræver selvfølgelig noget bestemt udstyr og er ikke lige så let som at arbejde i et fotostudie. Men hos Igaard Fotograferne har vi fundet en luft foto pris, som er helt rimelig. Vores pris for luft foto starter fra 1000 kr. og 2100 kr., hvis du ønsker video. Det er heldigvis blevet en noget nemmere seance siden dronen at fotografere fra luften, og derfor kan vi tilbyde drone foto til den pris.

Luft foto på Fyn

Igaard Fotograferne holder til på Vesterbro 13 – 5000 Odense C. Det er derfor selvfølgelig oplagt at vælge os, hvis du skal have taget et luftfoto på Fyn. Ikke desto mindre kommer vi også gerne rundt i hele Danmark og løser opgaver. Så tøv ikke med at tage kontakt til os hvis du er fra Jylland eller Sjælland.
Prisen er den samme uanset hvor i landet vi skal flyve.

Hos Igaard har vi tilladelse til at flyve med droner i erhvervsmæssig sammenhæng, og så er vi selvfølgelig certificerede dronepiloter fra Trafik-, Bygge- og Boligstyrelsen. Ud over at være dygtige fotografer har vi altså også styr på det lav praktiske, så vi kan løse din luft foto opgave til perfektion. Kontakt os og hør mere om dine muligheder.

Harry Potter bridge - The Glenfinnan Viaduct Harry Potter
Det behøver ikke være så spektakulært som jernbane broen fra Harry Potter filmen eller Eiffel tårnet i Paris.
Eiffeltower Paris - Eiffeltårnet Paris