Boligfotograf på Fyn og øerne, samt i resten af Danmark.

Allerede kunde, så book din boligfotografering her

Gode og professionelle kvalitet boligfotos kan bl.a. betyde større interesse fra flere købere, kortere salgstid og at boligheden sælges til en god pris.

Når jeg fotograferer og filmer boliger rundt om i Danmark, så fortæller hvert billede en unik historie og indfanger den autentiske stemning af dit hjem.

Så uanset om ejendommen skal sælges eller udlejes, så er vigtigheden af gode billeder og evt. flot video stor, det kan være dem der gør forskellen på et hurtigt og godt salg.

Billederne af boligen er det første, som en køber forholder sig til, når de danner sig indtrykket af din bolig.

Det er et vigtigt førstehåndsindtryk, der skal fange potentielle kunders interesse og hjælpe dig videre med dit salg, og derfor er gode billeder hvor der er tænkt inden der fotograferes afgørende for, hvor mange interesserede købere du opnår.

Det er nu også muligt, at bestille en 360° virtuel tur rundt i boligen,klik på huset herunder og se en 360 graders virtual tour

360 graders virtuel tour bolig fotografering

Vidste du, at du kan få op i mod 80% mere success ved, at opgradere med en bolig video som denne Lejlighed eller dette Landlige idyl

Hvert billede er omhyggeligt sammensat for at fremhæve rummets naturlige skønhed og arkitektoniske træk.
Vi tror på, at et godt boligfoto ikke kun viser, hvordan et rum ser ud, men også hvordan det føles. Farvespillet, lysets nuancer og det velkomne indtryk af varme eller modernitet – alt dette er en del af den fortælling, vi hjælper med at skabe.

Vores erfarne fotografer bruger avanceret udstyr og teknikker til at fange hvert rum i dets bedste lys. Vi forstår vigtigheden af at skabe billeder, der ikke kun fanger opmærksomhed, men også øger den online synlighed.

bolig fotografering - bolig fotografHurtig og professionel bolig fotograf, og hvor fleksibilitet og kunde service er i højsæde. Bl.a. leverer jeg billeder og video dagen efter jeg har været på din adresse, og jeg arbejder med både privat og erhvervs salg samt udlejnings ejendomme som skal præsenteres med flotte professionelle bolig fotos, jeg er din bolig fotograf når du vil have kvalitet og service til en fornuftig pris der matcher det produkt du modtager.

Jeg er professionel bolig fotograf og holder til på Fyn, men har også mange opgaver i både Jylland og på hele Sjælland, og mine priser er ret gennemsigtige, så der kommer ingen ubehagelige omkostninger, en aftale er en aftale!
Jeg går aldrig på kompromis hverken med kvalitet eller service, og det ved kunderne, derfor kommer de igen og igen, og anbefaler mig gerne til deres netværk.

Om du som privat bolig ejer skal bruge, en fotograf til hussalg eller om du er ejendomsmægler eller investor, så er jeg den bolig fotograf der kan løse din opgave, på en meget fleksibel og professionel måde, jeg har stor erfaring med bolig fotografering, lige fra dødsboet til liebhaver villaen.

bolig fotografering - bolig fotograf - drone foto

Jeg forstår vigtigheden ved, at man ikke bare går og tager en masse billeder, men at der inden hvert billede bliver til, tænker over lys, vinkler, indretning, og ofte også boligens omgivelser, for man køber ikke blot en bolig, omgivelserne betyder ofte også rigtig meget, og jeg kan vise det hele med både foto og video, også fra luften med professionel drone samt en 360 graders virtuel tour.

bolig fotografering - bolig fotograf

bolig fotografering - bolig fotograf

Er du mægler, udlejnings bureau eller ejendoms investor med flere ejendomme i dit portfolio,
som skal præsenteres med flotte og professionelle bolig fotos og måske også video,
så er der mulighed for,
at få en volumen aftale i form af et 10 – 50 stk. klippekort med reducerede priser.

 

Alle mine bolig foto priser er  inkl. moms, og billederne bliver leveret digitalt i dit eget password beskyttede galleri.

 

Jeg kører med 3 forskellige “standard” pakker som indeholder, en blanding af livsstils fotos og moderne bolig fotos, alt efter bolig type.

Er der ingen af disse 3 der passer ind i dit behov, så skræddersyr jeg meget gerne, en bolig foto pakke specielt til dig!

Inkluderet i priserne ud over nedenstående antal billeder er, 2 maste billeder samt en 2D plantegning.

Bronze fotopakke m. 15 billeder

Sølv fotopakke m. 25 billeder

Guld fotopakke m. 35 billeder

Platin fotopakke med liebhaver fokus, video, 4 stk. drone foto samt 35 billeder

Kørsel til brofaste steder på Fyn er ALTID u/b.

Laver naturligvis også gerne ture til Ærø eller anden ø i DK, hvor der skal bookes færge er der et tillæg på 950 kr. og det er inkl. færgebillet, og der er IKKE krav om flere samtidige boliger på ø’en, men det er naturligvis en fordel for dig, hvis du kan samle nogle stykker, da du derved sparer tillægget på boliger efter den første.

Ved kørsel til Sjælland eller Jylland koster det fast 650 kr. inkl. evt. bro

Ekstra ydelser, når der bookes en fotopakke:

  • Ekstra maste billede
  • Drone billeder
  • Drone video på op til 60 sekunder
  • Video præsentation af ejendommen op til 60 sekunder
  • 360 graders billeder af boligen

Leverings tid er dagen efter opgaven er færdig inden kl. 20.00, ligger opgaven på en fredag, vil du have billederne senest mandag ugen efter inden kl. 20.00.

Skal du bruge billederne næste dag før kl.13.00), koster det et lille haste tillæg.

Der er ved volumen aftale typisk 10-15% rabat på den samlede månedlige faktura, og 20% rabat når der købes klippekort.

Vi samarbejder bl.a. med følgende mæglere:

Fortæl om dine ønsker, herunder boligens ca. størrelse samt eventuel deadline m.m.

Tag det første skridt mod at sælge eller leje dit hjem med billeder, der taler til potentielle købere eller lejere. Lad os hjælpe med at fortælle historien om dit hjem på en måde, der efterlader et varigt indtryk. Kontakt os i dag for at planlægge din boligfotosession og lad os sammen skabe en visuel fortælling, der sætter scenen for din boligs næste kapitel.

Jeg er klar til, at give dig den bedste service og kvalitet, og du kan ud over ovenstående kontakt formulat også kontakte mig direkte på sms/tlf.: 30564057 eller mail – info@igaard.dk