Trash the dress foto / Love the dress foto Odense, København, Aarhus, ja faktisk i hele Jylland, på Fyn, Sjælland og Bornholm.

Trash the dress fotografering Hesbjerg Slot Fyn  Trash the dress fotografering

Et bryllup er en helt særlig højtidelig og festlig begivenhed med alle de traditioner, der hører sig til. Alt skal klappe, alt skal helst gå lige efter planen, og tiden til fotografering er ofte knap, og vi elsker vores arbejde som bryllups fotograf.

Det festlige og højtidelige gælder selvfølgelig også for brudeparrets tøj, der netop denne dag skal være fint og jomfrueligt nyt. Efter brylluppet hænges brudekjolen ofte bare væk, og den bliver sjældent brugt mere end den ene gang.

En brudekjole er nok det stykke tøj, der kræses mest for, og som udvælges mest specielt. Og det er den jo netop fordi, det er dit livs kjole.
Din brudekjole er DIN helt specielle kjole, og der står en nærmest hellig aura omkring den. Det er jo den kjole, du skal bære, når du skal indtræde i jeres ægteskab. Det er den, du har på, når du skal være en af hovedpersonerne i jeres livs fest. Så der er jo ikke noget at sige til, at du har et helt særligt forhold til den.

Hvad så når brylluppet er vel overstået, har I tænkt over de muligheder der er for flere dejlige billeder? Måske har I lyst til at følge trenden med, at der bliver lavet lidt sjove løjer og nogle lækre og måske oven i købet lidt vilde billeder af bryllupstøjet efter brylluppet?
Hvis ja, så er du landet det helt rigtige sted fordi, hos os kan I få lavet en serie af minderige, smukke og unikke billeder i stilen Trash The Dress og/eller Love The Dress.

Trash the dress

Trash the dress Odense ÅGår du all in på løjerne og de fede og unikke billeder i forhold til din brudekjole, der efter brylluppet jo alligevel ikke længere er helt ubrugt, og måske er lidt beskidt efter en lang dejlig dag, så er stort set alt muligt. Det er bare at få en idé, der matcher det niveau, som du synes, kunne være sjovt eller specielt, vi har naturligvis en masse ideer som vi kan snakke om når I har valgt at booke os til jeres trash the dress fotografering, men vi er selvfølgelig meget åbne for jeres egene ideer og ønsker.

Skal det være et billede, hvor din brudekjole er halvt i vand eller mudder, skal skørtet rives itu af grene, vil du i fitness center og træne i kjolen, skal kjolen være sat i flammer – eller noget mere eller mindre vildt? Det skal under alle omstændigheder være en super fed oplevelse for dig/jer, og I får nogle rigtig fede alternative bryllups billeder. Og så er det da lidt fedt, at gøre noget virkelig wacky, som man ellers ikke lige gør i sit bryllups tøj.
Trash the dress fotografering Odense

Love the dress 

Ikke helt så vovet som Trash the dress – men hvad er så Love the dress?

Er dit forhold til din brudekjole af en sådan karakter, at du på ingen måde kan forestille dig, at den skal ændre udseende, så kan du jo sagtens på taget nogle skønne billeder af dig i den alligevel. Man behøver altså ikke ”trashe” den i bogstaveligste forstand for at få flotte billeder.
Vi mener ikke nødvendigvis, at man skal ødelægge sin smukke brudekjole for, at få de fede billeder, som i “Trash The Dress”.

Nogle brudepar vælger at se det som en ekstra fotografering på en spændende lokation i DK eller udlandet, hvis man alligevel er på bryllupsrejse eller ferie, vi er på denne dag IKKE pressede, af en tidsplan og af alle de mange indtryk, I får på selve bryllupsdagen.
Og så kan I jo også få lov til, at være brudepar en dag mere.

Hvis I for eksempel bliver gift på et tidspunkt, hvor vejret ikke er til sommeridylliske billeder, så hop i kjolen til den kommende sommer og bed fra igaard.dk om at skyde en række billeder i sommerstemning af dig eller af jer med den lokation, I ønsker. Det er jo kun en lille smule snyd, ikk’?

Det kan jo også godt være, at du/I gerne vil fotograferes et helt andet sted i jeres fineste outfit. Det kan selvfølgelig også godt lade sig gøre. Det kunne for eksempel være på en strand i solnedgang, i en skov, på toppen af det lokale højhus, på et værksted, i mudderet, på bilkirkegården, på høloftet, blandt skrald eller med din hest, ja mulighederne er mange.

De fleste brudekjoler kan sagtens tåle lidt vand, så hvis du gerne have billeder i vandkanten ved havet, søen, floden eller åen, så kan det bestemt godt lade sig gøre uden, at ødelægge kjolen. Den skal formentlig nok blot til rens efterfølgende, men det skal de fleste brudekjoler jo alligevel, uanset om den skal beholdes i skabet eller sælges.

På vores Trash the dress / Love the dress hygge dag er der en total afslappet stemning og ingen tidspres, så vi har god tid til at hygge os og have det vildt sjovt.

Nu skriver jeg meget om bruden og brudekjolen, men denne fotografering begrænser sig på ingen måde til kun en person, så om billederne skal være af bruden alene, eller skal I begge være på, det afgør I 100% ! Lad os sammen få sat den rette scene på den rette lokation, så det hele bliver lige efter jeres ønsker.

Hos os ved igaard.dk får du taget de unikke, professionelle trash the dress og love the dress billeder, der skal være en del af jeres fælles historie og minderne om jeres dejlige bryllup.

Vi laver ikke hverken trash the dress eller love the dress på selve bryllupsdagen, den dag handler i vort univers nemlig udelukkende om jeres bryllup og bryllupsfotografering og evt. bryllupsvideo. Når vi skal lave TTD (trash the dress) eller LTD (love the dress) billeder skal vi ikke være begrænset af, at jeres gæster står og venter på I kommer retur fra portræt fotograferingen og fester med dem.

Når vi laver en aftale om TTD eller LTD så er der dømt total afslappet stemning og uden nogen tidspres, dermed har vi god tid til at hygge os og have det rigtig sjovt, vi skal lave sjove og anderledes bryllupsbilleder og i et miljø, hvor en brudekjole normalt ikke hører til, det giver så stor kontrast til den yndige brud og den fine bryllupsdag.

Vi kører i alle afkroge af Danmark for, at få lavet de smukkeste trash the dress og love the dress billeder til jer, så uanset om I kommer fra Aalborg, Aarhus, Herning, Vejle, Fredericia, Kolding, Sønderborg, Middelfart, Odense, Svendborg, Faaborg, Nyborg, Slagelse, Sorø, Roskilde, Rungsted, Hillerød, Frederiksberg, Amager, København eller faktisk hvor som helst i verden I kommer fra, så er vi klar til, at mødes med jer på en flot lokation og få lavet en serie smukke og unikke trash the dress / love the dress billeder.

I kan sagtens blande genrene trash the dress og love the dress, I er på ingen måde låst fast til den ene eller anden genre når vi er af sted, og nej det koster ikke dobbelt af få begge dele, det er tiden der betales for.

Pris trash the dress

Pris love the dress

Kontakt os på Tlf.:3056 4057 foto@igaard.dk

Herunder ser I en lille serie billeder fra en bruds vinter trash the dress som faktisk mere blev et vinter love the dress fordi, der skete intet med kjolen andet end den blev våd, men allerede inden bruden fik sine billeder var kjolen tør igen, og der er aftalt nyt trash the dress shoot hvor vi nok skal lege med nogle farver på kjolen.