Profilfilm, erhvervs video, virksomheds præsentation film, profil film, promotion film, branding film, corporate video, messe film, ja kært barn har mange navne.

Men det hele handler om, at lave en professionel virksomheds præsentation med en film og/eller fotos.

Præsentationsfilm.

En præsentationsfilm behøver ikke at koste en formue, ved brug af os fra www.igaard.dk som jeres foto og video leverandør, her får I mest kvalitet for pengene.
Time prisen er 960,- + moms og en typisk faktura på en præsentations film ligger på 3-5 timer alt efter opgavens omfang, setup og geografisk placering.

Når vi besøger jer laver vi en god, præcis og professionel produceret film om jeres virksomhed, det efterlader jeres kunder med en oplevelse, der vækker tillid – og derved øger sandsynligheden for køb.

Præsentations film er ikke kun til brug på jeres website, den skal vises på se socialemedier som Facebook, YouTube og Linkedin når I laver kampagner.
Sociale medier er de mest effektive medieformater i dag, og i fremtiden. Små korte og præcise film på internettet er en rigtig god investering for alle virksomheder.

Når vi sidder med vores mobiler, tablets og computere ser vi oftere på opslag med film i stedet for at læse et opslag kun med tekst, og det er et målbart faktum, at hjemmesider med film tiltrækker flere besøgende, og bruges i gennemsnit 5 gange så lang tid på hjemmesider med film.

Google elsker film, så det at have en eller flere film på hjemmesiden kan være forskellen på din søgemaskine placering, det er jo sjovere at ligge på side 1 end 5!

Mulighederne er mange, og budgettet skal ikke nødvendigvis være stort for, at få et godt resultat.

Vi filmer med professionelt udstyr, og både håndholdt kamera og drone. Vi har certificeret dronepilot således vi flyver lovligt, og der er naturligvis tegnet en erhverv ansvarsforsikring, hvis uheldet skulle være ude, det er aldrig sket, men vi vil være på den sikre side.

Enhver virksomheds ejer, om så virksomheden er stort eller lille, ønsker, at virksomheden præsenterer sig så flot som overhovedet muligt.
Det kan blandt andet gøres ved, at der bliver taget nogle fantastiske billeder og skabt flotte videoer af virksomheden og af dets ansatte. Det viser en vis stolthed og seriøsitet, at firmaets ansigt udadtil er så præsentabel som muligt.

Vi filmer med professionel Canon eller Sony video kamera fra jorden og kan også lave luft foto og video med vores droner som pt. er DJI Mavic Pro 2, og vi kan flyve i op til 1½ time uden opladning.

Ved droneoptagelser sørger vi for nødvendige tilladelser og advisering hos Politi, skal mennesker overflyves kræver det accept fra hver enkelt person. Vi kan rykke ud med droneoptagelser med 24 timers varsel (Politi skal adviseres min. 24 timer inden en flyvning).

Virksomheds præsentation med en profilvideo

Skal selve bygningen og grunden omkring firmaet fotograferes eller videofilmes, så er det selvfølgelig vigtigt, at resultatet bliver top-professionelt. Videoen og billederne, der skal tages, skal stå knivskarpe i det rette lys og med den rette kontrast. Efterbehandlingen skal give video og billeder den sidste finish, og billederne skal selvfølgelig trykkes på papir af høj kvalitet.

Dermed har firmaet sikret sig, at firmaet signaler, at det er en seriøs samarbejdspartner over for nuværende og kommende kunder.

Disse billeder eller videoer kan lægges på firmaets hjemmeside, på de sociale medier (såkaldte SoMe) og kan bruges i alle andre medier. Det kunne for eksempel være i et nyhedsbrev, på en messe, medlemsblad, på brevpapir, på visitkort, flyers, power point slides, kataloger og så videre. Video og billeder til det brug skal bare være i orden.

Ejendoms præsentation / investerings ejendom

Er det nybyggeri eller eksisterende ejendomme som som sælges eller lejes ud, så er videopræsentation af ejendommen evt. med beliggenhed og tilhørende arealer et rigtig godt værktøj til, at få vist investorer eller lejere  ejendommen.

Vi filmer fra alle højder (fra jorden og op til 120m), vi leverer en færdig redigeret præsentations video som kan vises frem på hjemmeside og sociale medier.

Medarbejderportrætter

Mindst lige så vigtigt er det, at de billeder, der skal tages af firmaets medarbejdere er præsentabel og professionelt lavet. Medarbejdere repræsenterer firmaet, og deres portrætfotos skal være gode, skarpe og vise et menneske, der er kompetent og stolt af sin arbejdsplads.

Skal dit firma og dine medarbejdere tages billeder af, og skal der laves en virksomheds præsentations video, så er det af afgørende betydning, at resultaterne bliver så gode som overhovedet muligt, så alle bliver tilfredse. Det er god stil, og det signalerer stor respekt for firmaet og medarbejderne, at der bookes en professionel fotograf/videograf til den opgave.

Lad trygt igaard.dk tage sig af den opgave. Igaard.dk dækker ud over hele Fyn naturligvis også resten af Danmark, fra Sønderjylland til Nordjylland, fra Nordsjælland til Sydsjælland og Falster.

Kontakt os på Tlf.:3056 4057 foto@igaard.dk