Dronefotografering

Med en drone er der åbnet for at komme til at tage nogle billeder, som kan afbilde alt mellem himmel og jord i et helt særligt perspektiv. Et dronefotografi giver begrebet fugleperspektiv en helt ny dimension. Det kan give billeder, der på forunderlig vis giver os mulighed for at se alting knivskarpt oppefra.

Dronefotos

Er der noget, du gerne vil se fra oven, så kontakt igaard.dk, hvis professionelle fotografer gerne løser den opgave for dig. Et luftfoto giver dig et helt unikt overblik på steder, som kan være svære at se omfanget af ellers. Kontakt igaard.dk for en aftale og en god pris.

Dronevideo

Det er også muligt at hyre igaard.dk til at optage en video fra den ultimative synsvinkel. Har du et område eller en begivenhed, der med fordel kan filmes oppefra, så er det selvfølgelig muligt at få lavet en aftale med firmaet om, hvad der skal filmes.

Det kan både bruges til rent private optagelser og til erhvervsmæssige optagelser. Der er mange muligheder for at benytte sig af disse droner til at få taget helt fantastiske billeder.

Drone-video-foto

Ud fra en dronevideo er det også muligt at få lavet enkeltstående fotos. På den måde kan du få fanget et særligt interessant øjeblik, som er opsnappet på videoen. Det kan give dig et helt unikt billede, som så selvfølgelig kan efterbehandles, så det fremstår skarpt og professionelt.

Kontakt de dygtige fagfolk hos igaard.dk, hvis du har nogle særlige ønsker. Drone-optagelser giver nogle helt nye muligheder for at fange de unikke øjeblikke.

Luft foto

Bestil et luft foto hos igaard.dk, hvis du ønsker at få taget billeder at noget set oppefra. Det kan være til privat brug, eller det kan være, at du erhvervsmæssigt kan se nogle indlysende fordele ved at få taget nogle luft fotos eller en drone video film fra en usædvanlig synsvinkel. Igaard.dk rykker ud i hele Danmark.