Luft foto – se verden fra oven

Det bedste overblik fås med et luft foto. Bare dét at man pludselig ser alting fra oven, gør at et billede meget nemt fanger blikket. Derfor er et luftfoto en rigtig effektiv måde, fx at lave reklame, dokumentere et event, lave en præsentation af en gård eller ejendom eller noget helt fjerde. Mulighederne er rigtig mange, når en professionel fotograf sender en drone i luften udstyret med et rigtig godt kamera.

Det er vigtigt med både tilladelse og certificering, når man flyver med en drone, og det kan også være en stor udfordring at manøvrere. Derfor er det bedst at gøre brug af en professionel fotograf, når man skal have taget et luft foto.

Bryllups fotograf, Bryllups fotograf Odense, Bryllups fotograf Rungsted, Trash the dress fotograf, fotograf bryllup, tivoli nimb wedding photographer, luft foto, drone foto

Hvad er et luft foto?

Luftfoto går helt tilbage til den første tid med kameraer. Her var det nødvendigt at bruge en flyvemaskine eller helikopter, bygge et stilads eller på anden vis komme op i højden. Før Googles tid blev der også taget luftfoto af Danmark, og disse historiske billeder kan være ret sjove at tage et kig på.

Nu til dags er det meget nemmere at tage et luftfoto. Det kræver en speciel type drone og selvfølgelig godt fotoudstyr. I og med at det er blevet nemmere, bliver teknikken selvfølgelig også brugt mere. Så det er ikke kun forbeholdt en rig herregård, der gerne vil have fotograferet sin ejendom. Nu til dags kan alle få taget et luft foto, så længe de har lysten og ideerne til det.

Hvad koster et luft foto (pris)?

Pris på luft foto varierer meget, alt afhængig af hvilken fotograf du vælger. Nogle fotografer tilbyder nogle mere stabile og faste priser, herunder Igaard.dk Fotograferne. Hos Igaard koster et luftfoto fra 1000 kr. Hvis du ønsker en video, koster det mere, men det være et utrolig effektivt redskab at filme sit firma/ejendom.

Hvis du fx har en virksomhed og gerne vil præsentere den på din hjemmeside eller på sociale medier, så kan det fungere utrolig godt at lade en drone filme ind over grunden. Samme gælder for dig, der ejer en gård og vil vise rundt i produktionen. Eller dig, der har en ejendom, der skal sælges. Perspektivet fra oven giver altså bare et bedre overblik.

Hvis du har et andet behov for luft foto eller dronevideo, så kan du kontakte Igaard.dk og høre ad ift. muligheder og hvilken luftfoto pris, de kan tilbyde. Det er helt sikkert at de kan tilbyde en pris på luftfoto, som passer til din opgave. Der er nemlig tonsvis af muligheder med de nye droneteknologier.

Luft foto Fyn

Luft foto

Igaard Fotograferne hører hjemme på Fyn, men tager også ud til både Jylland, Sjælland og øerne for at fotografere. Hvis du skal have taget et luftfoto på Fyn er det selvfølgelig en oplagt mulighed at vælge Igaard.dk, men muligheden byder sig også, selvom du ikke bor på Fyn.

Bryllups fotograf, Bryllups fotograf Odense, Bryllups fotograf Rungsted, Trash the dress fotograf, fotograf bryllup, tivoli nimb wedding photographer, luft foto, drone foto
Bryllupsfotograf dronefoto

Kontakt dronepilot Jan Igaard på 30564057 eller info@igaard.dk og få en snak om mulighederne for luft foto / video af netop dit ønske.

Eiffeltower Paris - Eiffeltårnet Paris
Harry Potter bridge - The Glenfinnan Viaduct Harry Potter