Professionel bryllupsfotograf Kbh, Odense, Svendborg, Nyborg – Fyn

Det er ikke uden grund, at de fleste brudepar vælger at lade en professionel fotograf tage de bryllupsbilleder, der skal komme til at pryde væggen og bryllup fotoalbums i generationer. Det gør man jo selvfølgelig fordi, et bryllup er en så stor mærkedag for alle, at det skal foreviges på allerbedste vis.

Lad igaard.dk løse fotoopgaven

Hos igaard.dk finder du en professionel bryllupsfotograf, ja faktisk finder du 2 professionelle bryllupsfotografer, der kan løse opgaven til perfektion. Og intet mindre end perfekt kan gøre det, når det drejer sig om noget så højtideligt og festligt som et bryllup.

Få lavet en god aftale om tid, sted og pris med bryllupsfotograf Tina og Jan, hos igaard.dk, som så til gengæld vil leve op til jeres forventninger. Klik her og læs bare andre dejlige brudepars anmeldelse af igaard.dk 

Bryllupsfotografering

Mange vælger at lade sig fotografere på dekorative naturskønne steder i det fri her i det smukke Fyn eller et andet sted i Danmark, når der er tale om et bryllupsbillede. Hvor det skal være henne, det er selvfølgelig en del af den endelige aftale, I laver med os. Det er selvfølgelig vigtigt, at det er jeres personlige ønsker, der kommer til at ligge til baggrund for den endelige aftale. Det er jeres store dag, og det er jeres fantastiske billeder, der skal tages.et bryllup kan ikke gøres om.

En bryllupsvideo

Det er også en mulighed at få lavet en smuk bryllups video af den store dag. Vælger I det, så får I en professionelt optaget, klippet og efterbehandlet bryllups videofilm, som nok skal blive set et utal af gange i årenes løb.

Sekvenserne til videofilmen optages af alt hvad der sker i løbet af jeres bryllup, har I specielle ønsker vi skal være særlig opmærksomme på, så fortæl os om det på formødet, således at det endelige resultat bliver en velkomponeret tur ned af Love Memory Lane, som kan ses gang på gang.

Et bryllup er en skelsættende begivenhed i hele familiens liv. Den glædelige begivenhed fortjener absolut at blive gemt i form af bryllups billeder og bryllups video, der kan supplere de minder, der bliver gemt i hjerterne hos alle involverede.

Kontakt os på 30564057 eller info@igaard.dk og fortæl os om jeres ønsker, vi vil gøre alt hvad vi kan for, at opfylde dem således I og jeres kære kan nyde jeres bryllups fotos og bryllups video i mange mange år.