Luftfoto Fyn, Sjælland eller Jylland

Når du gerne vil se det hele lidt fra oven, så lad igaard.dk sende en professionel dronefotograf ud for at gøre det.
Ønsker du et luftfoto af din gård, din ejendom, din grund, dit byggeri eller noget helt andet, så bør du få det gjort af en professionel fotograf. Igaard.dk kommer ud i hele Danmark.

Dronefotografering

Der er mange gode grunde til at få lavet nogle fantastisk billeder fra den ultimative synsvinkel. Først og fremmest giver det et helt unikt overblik over det, der bliver fotograferet. Det er helt fantastisk at se et område oppefra.

Dernæst kan det give ret god mening at have sådan et billede, hvis du for eksempel skal have lavet noget landskabsarbejde på din grund, hvis du er skovejer, landmand eller ejer af en større virksomhed. Med et dronebillede får du det helt store overblik.

Dronevideo

Det er selvfølgelig også muligt at bestille en fotograf til at lave en dronevideo. Det kan være af de helt store vidder, eller det kan være af en villahave. Store og små dronevideoopgaver løses professionelt.

Reklamevideo

Har du en god idé til en reklamevideo, der med fordel kunne optages med en drone. Hos igaard.dk kan de også være dig behjælpelig med de gode idéer, så I i fællesskab kan sparre og komme op med en professionel reklamevideo fra en speciel synsvinkel.

Events

Skal du afholde et event, kunne du med fordel have en drone til at optage en video af det. Dels kan du bruge videoen som et minde, og dels kan du bruge den til at korrigere eller brainstorme videre på.

En videooptagelse af et event eller andet kan også bruges i forhold til at overbevise dine nuværende eller kommende kunder om, at de skal handle med dig.

Droner giver en fantastisk mulighed for at forevige stort og småt set fra oven. Hos igaard.dk giver de gerne gode råd og gode idéer. Og så laver de de fedeste optagelser.

Læs mere om luftfoto og drone video her

Kontakt os på info@igaard.dk eller 30564057