Firmaportrætter

Enhver firmaejer, om så firmaet er stort eller lille, ønsker, at firmaet præsenterer sig så flot som overhovedet muligt. Det kan blandt andet gøres ved, at der bliver taget nogle fantastiske billeder af firmaet og af dets ansatte. Det viser en vis stolthed og seriøsitet, at firmaets ansigt udadtil er så præsentabelt som muligt. Lad trygt igaard.dk tage sig af den opgave. Så kan du nemlig være helt sikker på, at jobbet bliver gjort til alles tilfredshed.

Virksomhedssportrætter

Skal selve bygningen og grunden omkring firmaet fotograferes eller videofilmes, så er det selvfølgelig vigtigt, at resultatet bliver top-professionelt. Billederne, der skal tages, skal stå knivskarpe i det rette lys og med den rette kontrast. Efterbehandlingen skal give de gode billeder den sidste finish, og de skal selvfølgelig trykkes på papir af høj kvalitet.

Dermed har firmaet sikret sig, at firmaet signaler, at det er en seriøs samarbejdspartner over for nuværende og kommende kunder.

Disse billeder eller videoer kan lægges på firmaets hjemmeside, og de kan bruges i alle andre medier. Det kunne for eksempel være i et medlemsblad, på brevpapir, på visitkort, flyers, power point slides, kataloger og så videre. Billeder til det brug skal bare være i orden.

Medarbejderportrætter

Mindst lige så vigtigt er det, at de billeder, der skal tages af firmaets medarbejdere er præsentable og professionelt lavet. Medarbejdere repræsenterer firmaet, og deres portrætfotos skal være gode, skarpe og vise et menneske, der er kompetent og stolt af sin arbejdsplads.

Lad den professionelle portrætfotograf tage disse medarbejderfotos, så ved du, at både virksomheden og den enkelte medarbejder bliver yderst tilfreds med dem.

Skal dit firma og dine medarbejde tages billeder af, så er det af afgørende betydning, at de bliver så gode som overhovedet muligt, så alle bliver tilfredse. Det er god stil, og det signalerer stor respekt for firmaet og medarbejderne, at der bookes en professionel fotograf til den opgave. Vi hos Igaard.dk dækker hele Fyn.