Bryllups foto album

Mange brudepar får efter vielsen lavet smukke fotoalbum hos os, det er noget andet at sidde med et fysisk kvalitets fotoalbum og gennemleve minderne fra den store dag mens I bladrer igennem foto albummet.

Måden vi laver fotoalbum på er ved at I som brudepar udvælger de billeder I ønsker at have med i jeres fotoalbum, så går vi igang med en manuel process med at designe fotoalbummet, efter endt design sender vi det til jer til godkendelse, når I har godkendt designet, så sender vi det i trykkeriet.

Vi har valgt vores fotoalbum partner bl.a. fordi, der er mulighed for mange forskellige designs, vores bryllups album er såkaldt lay-flat som bl.a. gør, at billeder kan fylde 2 sider eller gå ind over midten uden at miste noget kvalitet, alle album bliver håndlavede, og sidst men ikke mindst, så er alle bryllups foto albums af en virkelig god kvalitet.

igaard.dk lay-flat bryllups album smuk håndlavet bryllups album - igaard.dk

Vores foto stil er meget autentisk, vi benytter så vidt muligt altid kun det naturlig tilgængelige lys, det giver bl.a. de bløde og slørede baggrunde som vi virkelig holder meget af, og som vores kunder elsker.

Link til lookbook fotoalbum, som kan give dig en ide til hvordan designs inde i fotoalbummet kan se ud:
Lise & Nicolai
Natascha & Henrik
Karina & Nicolai
Christina & Rasmus
Theresa & Martin
Camilla & Michael
Janni & Morten
Sabina & Christoffer

Vil tilbyder både foto og video, læs mere om mulighederne og priserne, og kontakt os rigtig gerne på 30564057 eller foto@igaard.dk hvis I vil høre mere om hvem vi er og hvad vi tilbyder, det er ganske uforpligtende