Konfirmand fotografering Fyn

Vi tilbyder portrætfotografering i vores fotostudie på Vesterbro 13 – 5000 Odense C., i skoven, på stranden, i kirken eller et helt andet sted du har lyst til at bruge til dine konfirmand portrætter. Vi er naturligvis landsdækkende.

Det er da klart, at der skal tages billeder, når den står på konfirmation i familien. Lige så klart er det, at konfirmanden fortjener at blive fotograferet af en professionel fotograf fra igaard.dk. de to dygtige portrætfotografer kan nemlig tage det helt unikke konfirmationsportrætbillede, som både motivmæssigt og i forhold til finish er en nydelse at se på i mange år fremover.

Få lavet et flot konfirmand portræt på Fyn

Den unge konfirmand fortjener at blive foreviget på smukkeste vis på hans eller hendes store dag. Det bliver for det første et billede, som kommer til at udtrykke konfirmandens personlighed og stemning og for det andet bliver det lavet i så høj en kvalitet, at det kan holde til at blive nydt i mange år.

Selv den kritiske teenager vil komme til, at synes godt om portrætbilledet er vores erfaring ;o)

Få lavet en serie af konfirmandbilleder

Én ting er selve portrætbilledet af konfirmandens ansigt. En anden er muligheden for at få skudt en serie af konfirmanden i fuld figur. Her ses dagens hovedperson i fuld størrelse, så også det stilfulde konfirmationstøj kan ses og huskes.

Kontakt portrætfotograferne hos igaard.dk for at få lavet en aftale og en god pris i forhold til, hvor mange og hvilke billeder, I ønsker, de skal tage for jer. I sammensætter selv den pakke, der skal laves til jer.

Få lavet en video af den store dag

Hos os er det er selvfølgelig også muligt at få optaget, klippet og efterbehandlet en konfirmations video, så I med levende billeder kan genopleve højdepunkterne af de festlige begivenheder, der finder sted over en hel dag. Det kan godt gå hen at blive konfirmandens yndlings film.

Står der konfirmation i familiens kalender, så er det en travl periode, der venter jer. Få derfor gerne udliciteret opgaven med at få taget nogle dejlige billeder fra dagens forløb til de dygtige fotografer fra igaard.dk. Det kommer I til at sætte stor pris på.

Kontakt os på telefon 30564057,foto@igaard.dk.

Priserne for portrætter starter ved 995,- i studie og 1.249,- på lokation.
Se alle priser på vores prisliste.