Bryllupsfotografering og barnedåb i Kauslunde kirke og fest på Fænøsund d. 17/3/2018.

Bryllupsfotografering og barnedåb i Kauslunde kirke og fest på Fænøsund d. 17/3/2018.

Hvem siger, at bryllupper absolut skal holdes om sommeren? Det er der heldigvis ingen regler om. Og heldigvis får jeg også ofte fotoopgaver på andre årstider. Alle årstider er smukke og velegnede til at fotografere i.

Når man er udenfor i marts måned, kan alt ske vejrmæssigt. Det kan være strålende sol eller snestorm – og alle vejrtyper derimellem.
Jeg havde for eksempel en opgave den 17. marts 2018. Det var en af de skønneste festligheder, der findes, nemlig kombineret bryllup og barnedåb. Findes der noget mere livsbekræftende?

Tina og jeg kørte således glad på arbejde, også på denne dag, hvor vi skulle være med på sidelinjen, jeg som fotograf og Tina til at lave en smuk bryllupsvideo, da Natascha og Henrik skulle vies, og deres dejlige datter skulle døbes Yasmin.

Den dobbelte ceremoni skulle foregå i den stemningsfyldte Kauslunde Kirke på Fyn. Som udgangspunkt lagde vejrguderne ud med at lade den milde forårssol velsigne den mindeværdige dag.
Det skiftede så senere på dagen, men da gæsterne mødte op ved kirken, var alt smukt.

Dagens ene hovedperson nemlig bruden, ankom til kirken i en rå og brutal Ford Mustang Boss GT, som måske ikke umiddelbart er det naturlige valg som brudekaret for en lille familie.
Men på forunderlig vis passede den faktisk rigtig godt til Natascha og Henrik.

Brudeparret og jeg mødtes efter de kirkelige handlinger ved vandet ved Fænøsund, hvor der skulle tages bryllupsportrætter.
På dette tidspunkt begynder det så at sne ganske stille, mens solen stadig skinnede. Og lige så forunderligt, så var denne stille forårssne den smukkeste baggrund for de superfine portrætter, der blev skudt den dag.

Det lys, naturen begaver os med, lige i det vejrlig, der opstår, når vinter og forår slås om magten, det er altså helt specielt.

Da fotoseancen var ovre, måtte vi alle tilbage til brudeparrets gæster, som ventede på dem på Fænøsund Konference- og feriecenter,
hvor den efterfølgende fest blev holdt. Brudeparret blev lykkelige, da de en lille uges tid efter brylluppet så de fantastiske billeder og video fra deres og Yasmin’s store dag.

En så minderig dag fortjener at blive foreviget på smukkeste vis, tak fordi I endnu engang valgte at bruge os hos igaard.dk som jeres fotografer.

// Jan Igaard.

Priser og muligheder for bryllupsfotografering findes her.

Baredåb, baby bliver døbt   Brudepar kysser, brudepar portræt