Bryllupsfotografering i Verninge på Fyn d. 20. januar 2018

Bryllupsfotografering i Verninge på Fyn d. 20. januar 2018.

Den 20. januar 2018 havde jeg en af de foto-opgaver, som jeg holder allermest af, nemlig i anledning af et bryllup.

Det var den helt romantiske historie om sygeplejersken, der endelig fik sin soldat. Jesper gør tjeneste på Fredericia Kaserne, og hans søde sygeplejerske Sara arbejder på OUH.
Det kunne sagtens være den ældgamle sag om kærlighed ved første blik hen over sygelejet på på OUH. Men om det var sådan, soldaten mødte sin sygeplejerske vides ikke med sikkerhed, men hvad vi ved er, at de to d. 20. januar var vores første brudepar i år, og det var på Fyn, da der var vielse i Verninge Kirke. Espalier blev dannet af mange af Sara’s kolleger fra OUH, og spejderne tog efter vielsen opstilling med smukke faner med Dannebro.

Jeg var med som bryllupsfotograf på denne festlige dag. Jeg var på pletten, da der skulle tages nogle skønne billeder af deres tur fra kirken i den fint pyntede sølvgrå VW UP.

Vejret var nogenlunde med os, selvom det var pivkoldt, så var det tørvejr da der skulle tages bryllupsportrætter i det vidunderlige, fynske landskab omkring spejdercenteret, Port Arthur, hvor festen blev holdt.
Port Arthur er et naturskønt område præget af skov og dekorative bakker, der ligger mellem Odense og Glamsbjerg, og det kombineret med, at både brud og gom er grønne spejdere i deres fritid, gør, at det er det helt ideelle sted at holde deres bryllup.

Jeg fik skudt skønne bryllupsbilleder, vejret var som det så ofte er i Danmark på denne årstid, bidende koldt og med let snefald, men heldigvis formåede brudgommen at holde varmen takket være hans flotte lune soldateruniform, og den frysende brud fik i en fart skiftet de smukke brudesko ud med et par varme praktiske støvler. Støvlerne sås heldigvis ikke under den lange kjole, og kærlighedens flamme holdt dem begge tilpas varme til at se strålende lykkelige ud på billederne.

På den måde endte det faktisk med, at der dels blev skabt en mindeværdig historie om deres bryllupsbilleder – og dels blev billeder fuldstændig perfekte på grund af det vejrmæssige set up, som vi fik foræret.
Og smilene var fuldstændig naturlige, for det var en helt speciel dag for brudeparret på denne deres store dag.

Det blev også en uforglemmelig dag for mig som bryllupsfotograf, jeg elsker virkeligt mit arbejde.

// Jan Igaard.

Priser og muligheder for bryllupsfotografering findes her.