Professionel bolig fotografering på Fyn og resten af landet.

Gode og professionelle boligfotos kan bl.a. betyde større interesse fra flere købere, kortere salgstid og at boligheden sælges til en god pris.

Fang potentielle købere med de rigtige bolig fotos, det gør virkelig en forskel er vores kunders erfaring. Det at tage billeder i forbindelse med et bolig salg, er SÅ meget mere end blot et tryk på kamera knappen! Der skal bl.a. tænkes vinkler, lys, styling m.m. for, at boligen fremstår på flotteste og mest præsentable vis.

bolig fotografering - bolig fotografHurtig og professionel bolig fotograf, og hvor fleksibilitet og kunde service er i højsæde. Bl.a. leverer jeg billeder og video dagen efter jeg har været på din adresse, og jeg arbejder med både privat og erhvervs salg samt udlejnings ejendomme som skal præsenteres med flotte professionelle bolig fotos, jeg er din bolig fotograf når du vil have kvalitet og service til en fornuftig pris der matcher det produkt du modtager.

Jeg er professionel bolig fotograf og holder til på Fyn, men har også mange opgaver i både Jylland og på hele Sjælland, og mine priser er ret gennemsigtige, så der kommer ingen ubehagelige omkostninger, en aftale er en aftale!
Jeg går aldrig på kompromis hverken med kvalitet eller service, og det ved kunderne, derfor kommer de igen og igen, og anbefaler mig gerne til deres netværk.

Om du som bolig ejer skal bruge, en fotograf til hussalg eller om du er ejendomsmægler, så er jeg den bolig fotograf der kan løse din opgave på en meget fleksibel og professionel måde, jeg har stor erfaring med bolig fotografering, lige fra dødsboet til liebhaver villaen.

bolig fotografering - bolig fotograf - drone foto

Jeg forstår vigtigheden ved, at man ikke bare skyder en masse billeder, men at der tænkes over lys, vinkler, indretning, og ofte også boligens omgivelser, for man køber ikke blot en bolig, omgivelserne betyder ofte også rigtig meget, og jeg kan vise det hele med både foto og video, også fra luften med professionel drone.

bolig fotografering - bolig fotograf bolig fotografering - bolig fotografHar du mange ejendomme der skal præsenteres med flotte og professionelle bolig fotos og måske også video, så er der naturligvis mulighed for volumen aftale i form a klippekort med stærk reduceret priser.

Boligfotografering typisk mellem 15 og 25 billeder alt efter boligens størrelse m.m. og inkl. transport i hele DK2.395,-
Solskins garanti (kører kun ud til boligen på solskinsdage) / sæson opdatering.695,-
Video præsentation (ca. 1 minut færdig redigeret video).1.495,-
“Maste foto” 4-6m.995,-
Drone foto 4 stk.1.195,-
Aften foto typisk mellem 5 og 10 billeder1.195,-
Plantegning 2D695,-
Afbestilling inden for 24 timer.

750,-

Alle priser er inkl. redigering og moms, og materiale leveres digitalt.

Jeg sidder klar til, at give dig den bedste service og kvalitet, og du kan kontakte mig på 30564057 eller mail