Erhvervsvideo, profil film, promotion film, branding film, corporate video, messe film, ja kært barn har mange navne.

Enhver firmaejer, om så firmaet er stort eller lille, ønsker, at firmaet præsenterer sig så flot som overhovedet muligt. Det kan blandt andet gøres ved, at der bliver taget nogle fantastiske billeder og videoer af firmaet og af dets ansatte. Det viser en vis stolthed og seriøsitet, at firmaets ansigt udadtil er så præsentabel som muligt. Lad trygt igaard.dk tage sig af den opgave. Så kan du nemlig være helt sikker på, at jobbet bliver gjort til alles tilfredshed.

Virksomhedssportrætter

Skal selve bygningen og grunden omkring firmaet fotograferes eller videofilmes, så er det selvfølgelig vigtigt, at resultatet bliver top-professionelt. Billederne, der skal tages, skal stå knivskarpe i det rette lys og med den rette kontrast. Efterbehandlingen skal give de gode billeder den sidste finish, og de skal selvfølgelig trykkes på papir af høj kvalitet.

Dermed har firmaet sikret sig, at firmaet signaler, at det er en seriøs samarbejdspartner over for nuværende og kommende kunder.

Disse billeder eller videoer kan lægges på firmaets hjemmeside, på de sociale medier (såkaldte SoMe) og kan bruges i alle andre medier. Det kunne for eksempel være i et nyhedsbrev, på en messe, medlemsblad, på brevpapir, på visitkort, flyers, power point slides, kataloger og så videre. Video og billeder til det brug skal bare være i orden.

Medarbejderportrætter

Mindst lige så vigtigt er det, at de billeder, der skal tages af firmaets medarbejdere er præsentable og professionelt lavet. Medarbejdere repræsenterer firmaet, og deres portrætfotos skal være gode, skarpe og vise et menneske, der er kompetent og stolt af sin arbejdsplads.

Lad den professionelle portrætfotograf hos igaard.dk tage disse medarbejderfotos, så ved du, at både virksomheden og den enkelte medarbejder bliver yderst tilfreds med dem.

 

Skal dit firma og dine medarbejde tages billeder af og skal der laves en erhvervsvideo, så er det af afgørende betydning, at resultaterne bliver så gode som overhovedet muligt, så alle bliver tilfredse. Det er god stil, og det signalerer stor respekt for firmaet og medarbejderne, at der ofres en professionel fotograf til den opgave. Igaard.dk dækker ud over hele Fyn naturligvis også resten af Danmark, fra Sønderjylland til Nordjylland, fra Nordsjælland til Sydsjælland og Falster.

Kontakt os på Tlf.:3056 4057 (ingen sms) foto@igaard.dk